Skip to main content

Internetics 2020. Cine va fi preşedintele juriului? Înscrierile în competiţie se încheie peste o săptămână

 
Kris Hoet, Global Chief Innovation Officer FCB
Kris Hoet, Global Chief Innovation Officer FCB

Internetics 2020 şi-a aflat unul dintre juraţi. Competiţia care premiază proiectele din zona digitală a anunţat cine va fi preşedintele juriului în acest an.

Publicitate

Este vorba despre Kris Hoet - Global Chief Innovation Officer la FCB. Hoet are experienţă atât din postura de client, cât şi din agenţie. A fost speaker la numeroase conferinţe internaţionale, jurat în multe competiţii precum Cannes Lions, ADCE, Shark Awards şi a lucrat la nenumărate campanii.

S-a alaturat echipei FCB în 2015 şi este responsabil de generarea iniţiativelor de inovaţie şi transformare pentru FCB Worldwide. Înainte a fost EMEA Marketing Manager la Microsoft şi, timp de peste 10 ani, a condus din postura de Managing Partner Digital & Innovation agenţiile belgiene Duval Guillaume & Happiness.

Din postura de preşedinte al juriului, va stabili pragul fiecărei categorii pentru accederea proiectelor în runda finală. Shortlist-ul va fi setat pe baza notelor acordate online, individual, de către membrii juriului în prima runda de jurizare. Pe baza shortlist-ului se vor alege câştigătorii ediţiei 2020.

Reamintim că ediţia din acest an a fost adaptată la pandemie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

A doua rundă de jurizare se va desfăşura tot online şi va cuprinde câte o întâlnire cu fiecare dintre grupele de juraţi care au jurizat cele trei mari categorii ale competiţiei: Digital Platforms, Digital Strategies şi Digital Campaigns.

Pot fi înscrise în festival, până pe 27 august 2020, campanii derulate în perioada 4 octombrie 2019 – 20 august 2020.

Kris Hoet, despre rolul la Internetics din acest an:

„Sunt foarte încântat să fiu preşedintele juriului Internetics de anul acesta, o competiţie a cărei tradiţie constă în premierea campaniilor curajoase; un lucru exact pe gustul meu. Mai ales într-un an ca 2020, în care va fi foarte interesant să vedem cine şi când a ieşit în evidenţă – în plus este şi un an aniversar pentru Internetics.”

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus