Skip to main content

Lucian Romaşcanu, supendat din poziţia de purtător de cuvânt al PSD după o ieşire într-un limbaj vulgar

 
Lucian Romaşcanu, supendat din poziţia de purtător de cuvânt al PSD după o ieşire într-un limbaj vulgar

Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat, după ce a fost înregistrat înaintea unei conferinţe de presă într-o ieşire nervoasă într-un limbaj deplasat: “o să primească o p**ă în c*r toţi!

Publicitate

Romaşcanu se afla la sala de conferinţe de la sediul PSD când a spus aceste vorbe. Se pregătea de conferinţă în timp ce camera capta deja sunetul.

Jurnalistul Sebastian Rotaru, cel care a postat prima dată înregistrarea, spune că ieşirea lui Romaşcanu era la adresa jurnaliştilor (care au decis să nu intre în sală şi să aştepte afară pentru a lua declaraţii de la preşedintele PSD Marcel Ciolacu).

La rândul lui, Lucian Romaşcanu spune că se referea nu la jurnalişti, ci la “traseişti” şi îşi prezintă scuze în mod public. “Am avut o scăpare de limbaj pe care o regret”, a scris el pe Facebook. “Nu a fost vorba despre presă şi despre jurnalişti”, a spus el.

Vorbe grele cu microfonul deschis

Cum de s-a înregistrat discuţia?

Conferinţa de presă de la sediul PSD era filmată de TVR, de la care posturile de televiziune sau site-urile interesate au preluat feed-ul.

Pentru siguranţă, imaginile încep să fie difuzate mai devreme de ora conferinţei (anunţată la 13.05), astfel că din cameră au pornit spre cei care au preluat semnalul şi discuţiile dinaintea conferinţei.

Andreea Sorina Dumitrescu, jurnalist Digi 24, a postat pe Facebook transcrierea momentului, aşa cum a fost captat din feedul TVR preluat şi de Digi24:

Voce 1: Da-i aiurea. De ce nu vin, nu-nţeleg
Romaşcanu: Să nu-l piardă pe Ciolacu

Voce 1: A! De-aia, da
Romaşcanu: Da, da' îi un pic jignitor. Ai purtător de cuvânt care vine să îţi dea nişte informaţii
Voce 1: Corect

Romaşcanu: Dacă ală îţi spune no comment, ce faci? Nu dai nimic?
Voce 1: Sau se urcă în maşină, nu zice nimic ce faci tu?

Romaşcanu: Ce faci cu publicul tău care vrea informaţii?
Voce: Da...

Romaşcanu: Da' unde-i omul nostru de la cameră, frate? Unde-i omu' nostru de la tehnic?
Voci cu explicaţii
Romaşcanu: Păi nu e sus
Voce 2: Nesimţire incredibilă

Romaşcanu: Ăsta e sfârşitul unei frumoase prietenii
Voce 2: Păi pe bune

Romaşcanu: O să mai primească o p**ă în c*r toţi
Voce 2: Nici aia, poate le place
Romaşcanu: S-ar putea

Voce 2: Suntem singuri
Voce 3: Nu, da' este incredibil aşa ceva

Imaginile au fost surprinse şi pe contul Epoch Times România, care a preluat feedul TVR.




Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vulcanul Noroios Vulcanul Noroios
    Newsweek scria cum nevasta-sa e membra in vreo 5-6 CA-uri iar el, cu nerusinare mistocareasca, a raspuns ca nu stie. Ce stie tot Buzaul e ca a fost coleg de liceu cu nasul Ciolacu, care a bagat-o pe nevasta-sa in sinecuri politice si apoi pe Lucian Rmomascanu in politica. Un pilos care a aparut de nicaieri direct cap de lista la alegerile parlamentare in 2016.
  • livia pilă livia pilă
    @JK. Romascanu a a fost niscaiva directoras prin teeviziuni. Nu chiar mare, dar a fost. A fost sefut pe la Kanal D, a frecat menta și în chip de consilier al lui Stelian Tănase pe la TVR. Dar de muncit, nu a muncit niciodată. Nu a scris ceva, doar a dat din gură și a făcut pe importantul. O gogoasă umflata.
  • RzV RzV
    A spus exact ce o sa primim daca intra iar PSD la conducere. Nu ca ceilalti ar fi mai buni dar ei ne-au dat multi ani si ne-am convins, nu ne mai trebuie PSD mai ales cand vedem ce fel de personaje au.
  • jk jk
    Chiar,asta nu a fost cv mare in TVR?sau in alta televiziune?
  • jk jk
    Intre timp,a aparut un fel de scandal cu tentă rasistă. Victime:Kamara si noua prezentatoare de la Observator
  • DODO DODO
    ce va indignati ? stiti ca asta este psd ! toti sint niste mirlani parveniti Numai in ultimul timp si-au dat arama pe fata in nenumarate ocazii Golanii ieftine pornite din aroganta
  • Livia Pila Livia Pila
    A spus sărmanul Romașcanu adevărul despre ce le da PSD romanilor și Ciolacu l-a concediat. Și cit efort a depus cu numai o zi înainte fostul ministru ca să citească vreme de o ora textul abracabrant al moțiunii de cenzura. Cit de nedreapta este viata!Si cit de mult seamănă dl. Romașcanu cu șefa TVR, Doinita Gradea!
  • adi adi
    Până la urmă i-a tras-o TVR-ul! Ce tare

Trimite un comentariu

sus