Skip to main content

Noutăţi la Pro TV. Ce spun românii, schimbare de format. Românii au Talent şi Imperiul Leilor rămân în grilă, dar de la anul

 
Cabral
Cabral

Noutăţi. Pro TV şi-a lansat astăzi grila de toamnă, dar a anunţat şi ce va difuza în 2021. Pe lânga acest aspect, a prezentat şi noul format al emisiunii-concurs Ce spun românii.

Publicitate

Cum arată noul format? Cine va fi prezentatorul?

Potrivit anunţului postului TV, Cabral va rămâne prezentator şi în noul sezon. Formatul însă se schimbă. Nu se vor mai duela familii, ci echipe organizate pe meserii.

„Un altfel de sezon, şi mai multă distracţie”, spun cei de la Pro TV. Dacă la echipe este schimbarea majoră, întrebările rămân la fel, dar şi modul cum se câştigă câte o ediţie.

Formatul „Ce spun românii”, care a depăşit în 2019 peste 1.000 de episoade, va rămâne în grilă în tronsonul orar obişnuit: 18:00-19:00, de luni până vineri.

Pro TV anunţă principalele emisiuni din 2021. Românii au talent, principala atracţie

Pro TV a anunţat deja şi emisiunile principale din primăvara lui 2021. Ce emisiuni îşi au locul deja pentru 2021?

Românii au Talent, emisiunea care a anunţat deja preselecţiile pentru sezonul 11, se va regăsi în grila postului pentru primăvara anului viitor.

De asemenea, în grila Pro TV se regăsi şi un nou sezon din „Imperiul Leilor”. Pe lângă cele două show-uri, postul din Pache Protopopescu anunţă şi transmiterea Campionatului European de fotbal (amânat pentru anul viitor), dar şi meciurile României din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

„Avem un plan pentru 2021: Românii au talent, cel mai bun show de entertainment din România fără îndoială. Continuăm cu Imperiul Leilor, programul TV care a adus cele mai bune cifre demografice din industrie. Şi, bineînţeles, avem Euro 2021, cel mai aşteptat eveniment sportiv al ultimilor ani, dar şi cel mai scump program TV.

Nu în ultimul rând, în martie, echipa naţională de fotbal începe campania de calificare la campionatul mondial, iar meciurile se văd în continuare la Pro TV”, a spus Florin Alexandrescu, CBO Pro TV.

Grila completă a Pro TV-ului cuprinde emisiuni precum „Las Fierbinţi”, „Ferma: Orăşeni versus Săteni”, „Masked Singer” sau „Visuri la cheie”. Detalii găsiţi în materialul publicat de Pagidemedia.ro aici.

Citeşte şi: Când încep emisiunile? Cum arată grila de toamnă Pro TV? A fost anunţată azi online. Masked Singer vineri, în loc de Vocea României

Citeşte şi: Şi Antena 1 anunţă grila de toamnă. X Factor, duel direct cu Masked Singer în ziua de vineri. Cum arată grila completă?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rectorica Rectorica
    Postacule mile , de audiente nu zici nimic , antenuta umilinta in ultimele luni , ha ha ha
    Si vezi ca si Romanii au talent si Imperiul Leilor au rupt audienta , dublu chiar si triplu peste antenuta ta , ha ha ha ha

    Dar chiar , oare se mai face un nou sezon de asiatici la anul? Sau pauza?
  • Valentin Valentin
    Imperiu Leilor să facă audiențe ? Penibil ! :))) Mai bine făceau un serial nou de comedie !
  • mile mile
    vai nu mai putem , emisiune despre care postacii ziceau ca nu e buna inainte

Trimite un comentariu

sus