Skip to main content

S-a stins Peter Marschall, fondatorul Paprika. Compania producea Te pui cu blondele, Mondenii sau Schimb de mame

 
S-a stins Peter Marschall, fondatorul Paprika. Compania producea Te pui cu blondele, Mondenii sau Schimb de mame

Peter Marschall, fondatorul comapaniei Paprika Studios, s-a stins din viaţă la doar 47 de ani. Producătorul, care prin compania sa a adus multe proiecte de televiziune pe piaţa din România, a fost răpus de o boală incurabilă.

Publicitate

Decesul său a fost anunţat pe pagina Paprika Studios, unde foştii colegi au pus ieri un mesaj:

„După o lungă luptă împotriva bolii, prietenul şi colegul nostru, Peter Marschall, un bărbat care nu numai că a visat, dar şi-a îndeplinit şi visele, fondatorul Paprika Studios a murit în această dimineaţă(luni, 10 august n. red)”, scrie printre altele în postare.

De asemenea, Dan Negru a anunţat dispariţia lui Marschall. Negru îl numeşte pe acesta „unul dintre pionierii industriei TV de la noi”.

Tot vedeta Antenei 1 face şi o scurtă trecere în revistă a proiectelor de televiziune la care Peter Marschall a contribuit. Printre acestea se numără şi Te pui cu blondele, emisiunea lui Negru, dar şi câteva proiecte de la Prima TV: Schimb de mame, Cireaşa de pe tort sau Mondenii.

„Peter a construit televiziune in multe alte ţări europene, Ungaria, Germania, Cehia, Bulgaria”, mai punctează Negru.

Postarea celor de la Paprika Studios

Postarea lui Dan Negru

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Romania Romania
    @vali - meschina existenta tre sa duci, pacat ca faci umbra degeaba pamintului
  • vali vali
    Acest om nu a creat nimic, dar NIMIC original. Iar Dan Negru nu are a valida nimic, la nivelul de impostura pe care-l detine el insusi. Revenind la Marschall, omul era un mediocru, care intr-o tara cu industrie media competitiva si normala nu ar fi fost bagat in seama nici cat sa duca tava vreunui producator. Dar acilea, pe cocioc, se poate orice. Orice *** cu liceul la seral ajunge producator, orice nulitate aruncata de tarile de mai de la Vest, la noi, devine simbol media. Penibil! Altfel, Dumnezeu sa-l odihneasca!
  • Andreea Andreea
    ce viața trista și fără sens ar trebui sa ai dacă nici la o știre despre moartea cuiva nu te poți abține sa comentezi aiurea cu hate. Cât de mic și neînsemnat ești dacă nici aici nu te poți abține? de aia despre unii se fac stiri când mor și altii și t doar un nickname de care nu e nimeni interesat. Renunțați la ajutorul social și căutați-va un job. Faptul ca aveți acces la internet nu înseamnă nimic pentru noi, ceilalți. Sinteti săracii anonimi care nu fac nimic in viața! Poate cei de la Paginademedia vor schimba cumva secțiunea de comentarii cu o validare reala
  • Sabi Sabi
    A creat emisiuni slabe in audiente...
  • geo geo
    O adevarata pierdere !
    Ce show-uri memorabile de televiziune a putut crea...va ramane nemuritor...
    Nici nu il poti compara cu Valeriu Lazarov, de exemplu !
  • mile mile
    vrei sa zici ca e ca tine
  • Marian Marian
    Peter ,da mile dar celalalt nu la fel ca si tine .
  • mile mile
    mare om, a creat ceva original

Trimite un comentariu

sus