Skip to main content

VIDEO. În familie. Gabriela Firea, invitată „surpriză” la prima emisiune de la postul primăriei Voluntari, condusă de soţul Pandele

 
VIDEO. În familie. Gabriela Firea, invitată „surpriză” la prima emisiune de la postul primăriei Voluntari, condusă de soţul Pandele

Televiziunea în familie. S-a lansat postul Primăriei Voluntari, unde primar este Florentin Pandele. Cu cine şi-a deschis staţia emisia? Cu un invitat „surpriză”, aşa cum a fost prezentat.

Publicitate

Este vorba despre Gabriela Firea, primarul Bucureştiului şi soţia lui Pandele. Firea a avut parte de o primire „călduroasă” din partea moderatorului.

Moderator a fost Adrian Bucur, care a lucrat în ultima perioadă la România TV. Emisiunea a fost anunţată de Edward Pastia, fostul director de la Realitatea TV.

Câteva dintre subiectele abordate în dialogul dintre Bucur şi Gabriela Firea:

- Adversarii politici ai Gabrielei Firea

- Cum a ales candidaţii din Consiliul General (Petre Roman, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Elisabeta Lipă)

- Munca depusă de Firea în pandemie: „Nu eraţi şoricel ascuns sub canapeaua din sufragerie, că vă vedeam în fiecare zi, mergeaţi la muncă”, după cum a spus chiar moderatorul.

Prezentarea făcută Gabrielei Firea de moderator:

Adrian Bucur: Începem cu invitatul-surpriză din această seară, primarul general actual al Capitalei, doamna Gabriela Firea. Bună seara şi bine aţi venit în casă nouă!

Alte cuvinte afirmaţii ale moderatorului, conform unei cronici făcute de Libertatea:

- Eu vă ştiu de mult din presă şi eu vă ştiu că aplicaţi sloganul ăsta al fair-play-ului şi în viaţa reală, între colegii de breaslă. Acum, în politică este mai greu… Dar haideţi să vedem de unde ar veni atacurile astea şi ce interese ar avea. Nu vreau să vă necăjiţi

- Nu vreau să vă necăjiţi, dar e evident, de vreun an jumate, că Guvernul ăsta nu vă iubeşte ca primar general. Nu doar ministrul culturii, însuşi premierul Orban, ministrul sănătăţii… Numai beţe-n roate v-au pus cu testările!

- Doamna Firea, ştiţi ce-mi amintesc eu? Când toată lumea stătea în martie, speriată în casă, lipiţi cu ochii de televizor…

- Nu eraţi şoricel ascuns sub canapeaua din sufragerie, că vă vedeam în fiecare zi, mergeaţi la muncă! Nu vreau să fiu părtinitor, dar e de natura evidenţei! (…) Iată cum vă sabotează iarăşi Guvernul Orban (…)

Reamintim că startul emisiei a avut loc chiar în aceeaşi zi cu plecarea coordonatorului proiectului, Alex Căutiş. Acesta şi-a anunţat plecarea ieri.

Nu mai este director general al companiei Publivol Creativ SA, cea care operează licenţa Metropola TV. Căutiş era în proiect de la început, fiind chiar reprezentantul postului la CNA, în şedinţa în care s-a obţinut licenţa.

GALERIE FOTO

Dorina Rusu: „Există riscul ca programele de acolo să se transforme într-o campanie electorală continuă”

Deşi s-a obţinut licenţa cu opt voturi „pentru”, în şediţa forului audiovizual din martie au fost şi voci care au criticat ideea. Dorina Rusu, care a şi votat împotriva acordării licenţei, a criticat decizia Primăriei din Voluntari de a face o televiziune finanţată de la buget.

Printre altele, a spus: „Mă interesează faptul că televiziunea e finanţată de Consiliul Local. Am mai văzut astfel de model de televiziune, dar n-am mai văzut ca un Consiliu Local să investească atâţia bani într-o televiziune. E o investiţie foarte mare din banii cetăţenilor.

Domnul Pandele putea să facă o televiziune din banii săi. Banii aceia de la contribuabili puteau fi folosiţi în alte scopuri, pentru infrastructură de exemplu.

Există riscul ca programele de acolo să se transforme într-o campanie electorală continuă.”

În replică, Căutiş i-a spus:

„Nu însemnă că dacă e finanţată de Consiliul Local Voluntari trebuie să aibă doar ştiri din Voluntari. Nu este televiziunea lui Pandele, ci a Consiliului Local Voluntari

Îmi doresc să fie un model şi pentru alte primării. Nu este un canal propagandistic”, spunea Căutiş în şedinţa CNA în care s-a obţinut licenţa.

Televiziunea Metropola TV va emite HD, iar principalii acţionari sunt Consiliul Local Voluntari şi echipa de fotbal FC Voluntari. Va avea conţinut generalist, iar investiţia este estimată la un milion de lei.


Căutiş pleacă. Televiziunea primăriei lui Pandele a rămas fără şef. Acum câteva zile a primit undă verde pentru startul emisiei


Citeşte şi: CNA. Primăria lui Pandele are licenţă pentru o televiziune de Ilfov. Cum se numeşte şi ce programe va avea?


Citeşte şi: EXCLUSIV. Primăria lui Pandele îşi face televiziune. Alex Căutiş, şeful viitorului post. De ce îşi face TV Consiliul Local Voluntari?


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    la ce invitati va asteptati ? gasca psd ! treba este daca o primarie are voie sa cheltuiasca banii publici pe asa ceva Curtea de conturi doarme ?
  • Adrian Marcu Adrian Marcu
    Stai liniștită dragă,ca de pe 1 octombrie poti sa le alaturi ca prezentatoare acolo.Asta daca nu se cedează locul la obs19 sau la Antena 3.Sau chiar romania tv
  • didi didi
    bucur nu e ala care a fost la tevere? membru in consiliul de administratie, prezentator si ***? sau in fine, voia sa fie ***?
  • Șerban Șerban
    Nu vor difuza și rugăciunea-n miez de noapte?
  • An An
    Adrian Bucur nu mai e si la Romania Tv?
  • Livia Pila Livia Pila
    Adrian Bucur - omul cu principii.
  • privitoru privitoru
    Am auzit ca in televiziunea familiei trebuie sa te descalti; sosetele albe sunt la mare cautare.
  • jk jk
    CNA ce zici?Totul ok aici?
  • mihai mihai
    Unde dracu am ajunge daca toate primariile si-ar face televiziuni? dupa echipe de sport vin televiziuni
  • voluntarul turmentat voluntarul turmentat
    Repede o galeata, ca-mi vine sa vomit!
  • Adi Adi
    Mi se pare mie sau asa ,,televiziune,, mai era doar pe vremea comuniștilor lui Ceaușescu? Despre asa-zisul moderator, nu am cuvinte. E o rușine pentru aceasta meserie.
  • Bogdan Chirea Bogdan Chirea
    Sunt confuz, domnul Edward nu își dăduse demisia că sa o construiască o alta televiziune la malul marii ? Doar ce au trecut cateva luni decând emite Dobrogea TV . Sunt uimit de cat de multe a reușit Pastia in ultimele luni. Sa lansezi doua televiziuni in an electoral e lucru mare.

Trimite un comentariu

sus