Skip to main content

Căutiş pleacă. Televiziunea primăriei lui Pandele a rămas fără şef. Acum câteva zile a primit undă verde pentru startul emisiei

 
Căutiş pleacă. Televiziunea primăriei lui Pandele a rămas fără şef. Acum câteva zile a primit undă verde pentru startul emisiei

Fără şef înainte de startul emisiei. Televiziunea primăriei din Voluntari, condusă de Florentin Pandele, a rămas fără coordonator.

Publicitate

Alex Căutiş nu mai este director general al companiei Publivol Creativ SA, cea care operează licenţa Metropola TV. Căutiş era în proiect de la început, fiind chiar reprezentantul postului la CNA, în şedinţa în care s-a obţinut licenţa. El conducea Publivol din luna octombrie 2019.

Ruptura vine la doar câteva zile după ce Metropola TV a primit autorizare de la CNA, adică undă verde pentru începerea emisiei.

Mai mult, staţia s-a înţeles şi cu un mare operator de comunicaţii pentru a fi distribuită în judeţul Ilfov. Din informaţiile Paginademedia.ro, ar fi vorba despre Vodafone (care a preluat operaţiunile fostului UPC).

Sâmbătă seara, Căutiş anunţa pe Facebook că Metropola TV începe a doua zi emisia.

Căutiş a anunţat plecarea şi pe contul de Facebook, unde a scris un mesaj scurt:

„Anunţ neimportant, dar necesar. De azi nu mai reprezint societatea Publivol Creativ SA din funcţia de director general, societate care a obţinut licenţa pentru Metropola TV. A fost o experienţă foarte interesantă, cu bune şi cu rele, cum este mereu viaţa. Voi povesti cu drag doar despre lucrurile bune din acest episod. Succes, comandante”, a scris el.

Contactat de Paginademedia.ro, Căutiş nu a dorit să ofere mai multe detalii.

Televiziunea Metropola TV va emite HD, iar principalii acţionari sunt Consiliul Local Voluntari şi echipa de fotbal FC Voluntari. Va avea conţinut generalist, iar investiţia este estimată la un milion de lei.

Pe lângă Căutiş, din proiect face parte şi Andi Laslău (jurnalist la Antena 3, Evenimentul zilei, B1 TV, Naşul TV).

Alex Căutiş este absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, cu licenţă în Comunicare şi Relaţii Publice. A scris la Academia Caţavencu şi, apoi, la revista Kamikaze. A lucrat şi în publicitate, copywriter la agenţii ca Ogilvy, Young&Rubicam şi Tempo Advertising. În urmă cu patru ani, urma să candideze la alegerile parlamentare din partea PSD, pe listele PSD Constanţa. Ulterior, a fost scos de pe listă.

Discuţii aprinse cu Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la primăria Constanţa

Chiar astăzi, în ziua în care anunţat despărţirea de Metropola TV, Căutiş a fost în centrul unei dispute cu Stelian Ion, candidat la primăria Constanţa. În timpul unei conferinţe de presă, Căutiş şi Stelian Ion au avut un schimb de replici, care a fost delicat pe alocuri, scrie Adevărul.

Printre altele:

Alexandru Căutiş: „În privinţa actelor care dovedeau handicapul dumneavoastră...”

Stelian Ion: „Handicap poate aveţi dumneavostră, îmi cer scuze, eu am o boală”

Cei care sunt bolnavi de TBC, cei care au acest diagnostic, ştiu că el se poate activa oricând.

Alexandru Căutiş: „(...) Sunteţi şi nesimţit... Sugeraţi că aveţi TBC?”

Stelian Ion: „Nu. Sugerez că am sechele pe viaţa de la TBC. Le pot dovedi oricând.”

Stelian Ion a organizat o conferinţă de presă la Constanţa, în urma unui articol de presă publicat de Newsweek, în care se arăta cum a cumpărat o garsonieră ANL în urmă cu mai mulţi ani.

Printre altele, Newsweek a scris că Stelian Ion „a declarat în fals că are un handicap grav care necesită însoţitor, deşi era contrazis chiar de actele medicale pe care el însuşi le-a depus la dosar.”


Citeşte şi: CNA. Primăria lui Pandele are licenţă pentru o televiziune de Ilfov. Cum se numeşte şi ce programe va avea?


Citeşte şi: EXCLUSIV. Primăria lui Pandele îşi face televiziune. Alex Căutiş, şeful viitorului post. De ce îşi face TV Consiliul Local Voluntari?


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    CAUTIS ! neimplinitul care se visa marinar ! obsesia vietii lui Un naiv in pragul prostiei care priveste spre psd ca spre Nelson
  • Vali Vali
    Potul emite pe cablu de sambata, l-am vazut pe Digi. E pe canalul 58 analogic, in locul Canal 33.
  • mona mona
    pe site-ul lor emisia a inceput
  • jk jk
    Stie cineva daca si cand se va lansa aceasta televiziune.Am citit pe impact despre ceva fatuca care va prezenta o emisiune sportiva in timpul saptamanii la 17

Trimite un comentariu

sus