Skip to main content

Antena 1 aduce o telenovelă adaptată după un serial turcesc dat şi de Kanal D. În sinopsis apare un personaj sugestiv „magnatul media Paul Andronic”

 
Antena 1 aduce o telenovelă adaptată după un serial turcesc dat şi de Kanal D. În sinopsis apare un personaj sugestiv „magnatul media Paul Andronic”

Ruxandra Ion pregăteşte o nouă telenovelă, la Antena 1. Este o adaptare după serialul turcesc „Bahar: Viaţă furată” (O hayat Benim / This is my life), care a fost dat şi de Kanal D.

Publicitate

Se numeşte „Adela”, iar filmările au început deja.

În sinopsisul serialului apare un personaj sugestiv „magnatul media Paul Andronic”. Povestea serialului are în prim-plan două surori, Adela şi Andreea, care au împărţit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat şi că destinul ei este menit să fie cu totul altul.

Astfel, Andreea îşi asumă identitatea surorii ei, Adela, şi se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic.

Avem şi în realitate un „mogul media” cu numele Andronic – Dan Andronic, proprietarul Evenimentului Zilei şi Capital.


Vezi cine sunt actorii principali, dar şi alte detalii despre serial pe Paginadeseriale.ro


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Fox Fox
    Dalien@ protagonistii par de data asta mai ok fata de sacrificiul, dar saracutii nu vor avea nici o sansa cand se vor baga enervantii de ciobanasa si vladut peste ei...deja ruxandra ion pare extrem de depasita in alegeri...aia doi deja sa se apuce dracu de altceva..
  • Iuli Iuli
    Ajutorul de la stat pentru Antena1 și ProTV: peste 1mil euro — https://www.paginademedia.ro/2019/06/pro-tv-ajutor-guvern-vlad-sacrificiul-antena-1/

    Practic, audiența este un bonus. Ei pot muta serialele și la 2 dimineața, banii deja au fost luați, iar producția a fost ieftină.
  • Iuli Iuli
    Dacă apar iarăși aceleași personaje (Cris, Vlad + alți prieteni care nu au treabă cu actoria) își pot lua adio de la audiențe.

    Oricum, aceste seriale (Fructul Oprit, Vlad, sacrificiul) sunt pe banii guvernului, deci costuri reduse și câștig (din banii primiți) cât mai mult. Banii din audiență sunt un Bonus pe lângă acei 1 mil de euro pentru un serial (parcă atât era)

    Și dacă vor face seriale și filme bune, 100% bune, atât Pro cât și Antena vor avea toate laudele. Dar la așa seriale.. mai bine Netflix/HBO
  • Expertul Expertul
    Astept sa comenteze iubitorii de antualete care urlau ca Vlad e doar o copie turceasca. @dalien, Scenariul pentru acest serial e scris tot de Simona Macovei si Radu Grigore.
  • domnul foto domnul foto
    dar oare chiar nu suntem in stare in Romania sa facem un sitcom ?
  • Iulia Iulia
    Mă întreb cât de jos mai poate coborî dna Ruxandra Ion. "Fructul oprit", copie după "Iubire ascunsă", "Sacrificiul" (copiat 90% din "1001 de nopţi"), "Adela" copiat după Bahar. Şi mai e şi poreclită "mama telenovelelor româneşti". E super patetic ce se petrece în Antena1. Cred că a sosit timpul ca dna Ruxandra Ion să iasă la pensie sau să se axeze doar pe Happy Channel, unde e patroana. Sa lase serialele in baza celor care chiar gandesc, si nu doar copiaza. Sper sa fie spulberat de concurenta, ca sa-si invete odata lectia. Deja devine plictisitor sa vedem aceiasi actori, dar jucand personaje diferite. App, Cris si Vlad vor juca si ei, 100% nu? Doar nu-si poate lasa dna Ruxandra Ion, fiica si ginerele pe banca de rezerva :)))
  • Ana Ana
    Penibil! O porcărie de serial. Cine a urmărit serialul turcesc, care a fost într-adevăr o capodoberă, e conştient că această "tentativă" a dnei Ruxandra Ion va fi un eşec. Protagoniştii sunt oribili şi nici nu se simte vreo chimie între ei. Va fi un adevărat fiasco, să vedem cât va rezista în prime time şi când va fi mutat de la 23:00. Aştept comentariile dlor Mile şi Mihai
  • dalien dalien
    Eu sunt curios daca au gasit alti scenaristi, sau tot pe sarmana doamna Macovei care nu mai are inspiratie din 2010.
    II asteptam cu drag pe Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman in distributie. SI pe nora doamnei, am uitat cum o cheama. Si pe sot, eventual.
    Si inca 45 de personaje fara rost, prieteni si cunostinte, sa fie drumu cu oameni
  • RzV RzV
    Si deodata fanilor Antenei le plac serialele turcesti pe care pana nu de mult le criticau.
  • Caralagi Caralagi
    Marine cap sec, ce serial de succes visezi ? Nici nu a inceput serialul pe Antenuta si deja il lauzi ?
    Vezi sa nu faca audienta mult mai mica fata de Vlad. Ca Sacrificiul deja e un dezastru in audiente.
  • Cristi Cristi
    anul acesta vom vede și noutăți de la Prima tv
  • Marin Marin
    Macar asta e un serial de succes, nu ca Vladutz al tau.
  • Daniel Daniel
    Alti bani aruncati. Mai bine investesc in emisiuni.
  • Prafdestele Prafdestele
    E vorba de Bahar (numele cu care a rulat pe Kanal D in Romania). O mica strategie sa nu se zica treaba asta.
  •  Andrei Andrei
    Sigur că doar pe Dan Andronic îl cheamă Andronic :)))

Trimite un comentariu

sus