Skip to main content

Antena 3 a dat o secvenţă „fără bip”, cu Dana Budeanu. Ce s-a zis pe post?

 
Antena 3 a dat o secvenţă „fără bip”, cu Dana Budeanu. Ce s-a zis pe post?

Antena 3 a dat o secvenţă „fără bip”, cu Dana Budeanu. În emisiunea lui Mihai Gâdea, de aseată, a fost preluată o bucată dintr-un vlog al Danei Budeanu, în care aceasta folosea şi expresii vulgare, scrie Libertatea.

Publicitate

Ce s-a auzit la Antena 3, în emisiunea lui Gâdea?

„Adevărul! Corect! Am dat m**e PSD, am dat m**e PNL, în special am dat m**e USR-PLUS „doi şi-un sfert”, pentru că ăştia sunt… horror”, spus Dana Budeanu în emisiunea sa online.

Bucata a fost preluată de Antena 3 şi a fost dată direct, la ora 21:39, necenzurat. Fraza făcea parte dintr-un fragment de peste zece minute dat de postul de ştiri. Înainte de a intra episodul cu Dana Budeanu, Mihai Gâdea a vorbit pe scurt despre ce urmează:

„S-a vorbit mult, s-a scris mult despre emisiunea cu Dana Budeanu, a avut un impact uriaş, motiv pentru care au început să toarne, au început să curgă minciunile. Dana Budeanu le răspunde printr-un verdict de-al său. Dar e important pentru aceia care vor să spună minciuni că vor primi întotdeauna ceea ce merită pentru minciunile lor. Dana Budeanu le-o dă peste bot”, a spus Gâdea potrivit Libertatea.

Reamintim că marţi seară, Gâdea a avut-o chiar în platou pe Dana Budeanu. Discuţia celor doi a fost marcată de un subiect principal: Gabriela Firea, primar al Bucureştiului şi candidată PSD pentru un nou mandat.

Vehementă şi critică cu privire la multe subiecte, când a venit vorba de Gabriela Firea, „Gabi” cum o alintă chiar Dana Budeanu, lucrurile s-au mai îndulcit. A adus o serie întreagă de laude şi aprecieri pentru primarul Capitalei.

În clipul preluat de Antena 3, aseară, Budeanu vorbea despre „propaganda” care a „criticat” interviul dat de ea staţiei Antena 3.

VIDEO. O parte din emisiunea de aseară, cu Dana Budeanu (ora 21:39)

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tudor tudor
    bagati si voi in seama *** care aduce a mizil.
  • DODO DODO
    ati prins un cuvint si acum va jucati cu el ca pisicii cu smotoceii
  • Andrei Andrei
    CRONICILE MUII.PARTEA 4

    UITE ***,NU E ***.
  •  Andrei Andrei
    CRONICILE ***PARTE 3

    Mă paginademedia...vă hotărâți ce faceți cu *** că ba e,ba nu e.
  •  Andrei Andrei
    Mda...ori paginademedia.ro a intrat într-un proces de democratizare,ori e o eroare.Oricum,foarte interesant.Vedeți dacă zice Klaus că *** e opinie politică?Poți s-o dai oricând,oriunde.
  • Alexandru Gurgu Alexandru Gurgu
    @Andrei esti singurul utilizator care nu i-a fost cenzurat comentariul. GG
  • Andrei Andrei
    Mai concret:Dacă zicea "Mia Kalifa i-a făcut o *** lui Ludovic Orban în timp ce Lucian Bode dormea.Cei 3 se aflau în mașina SPP care mergea,fără motiv,pe contrasens cu sirenele pornite.".Aici puteam vorbi de bip-uri.Dar *** e opinie politică în România.Așa că...*** LA TOATĂ LUMEA ...fără BIP
  • jk jk
    Ma,sa va sesizati la ceneau pentru m... psd (da numa pentru psd!)pentru m... penele si usereplus no!
  •  Andrei Andrei
    Klaus Iohannis(Președintele României)a aprobat acel cuvânt ca fiind opinie politică.L-aș scrie și eu dar o să-l ascundeți așa că vă scutesc de treabă.Comparativ cu ce se întâmplă la RTV asta e pistol cu apă.Oare în Piața Victoriei se poate pune bip peste cuvânt?

Trimite un comentariu

sus