Skip to main content

Se uită cineva? Aleph News, postul lui Adrian Sârbu, a intrat în măsurători. Primele audienţe

 
Se uită cineva? Aleph News, postul lui Adrian Sârbu, a intrat în măsurători. Primele audienţe

EXCLUSIV. Televiziunea de ştiri lansată de Adrian Sârbu a intrat în măsurătorile de audienţă. Ce se vede după primele zece zile de cifre pentru Aleph News? Se uită românii la Aleph News la TV? La ce se uită?

Publicitate

Noul post de ştiri, apărut de câteva săptămâni, lansat şi fără o campanie de marketing (a fost mai mult "buzz" pe online) are, deocamdată, audienţe care îl plasează în partea de jos a clasamentului.

Cifrele se ridică la doar câteva mii de telespectatori în medie pe minut, şi asta la emisiunile de vârf.

Ca atare, ce apare?

De exemplu, dacă luăm ziua de ieri, cel mai urmărit program este cel realizat de Vlad Craioveanu - Cu ochii pe mine (dat acum de la 20.30, în locul lui Marius Tucă, care a făcut o pauză după ce a fost depistat cu COVID-19). La nivelul întregii ţări, la Craioveanu s-au uitat, în medie, 5.000 de telespectatori în fiecare minut.

Un alt program cu audienţă apropiată a fost, ieri, Ştirile de la ora 22.00, cu o medie în jur de 4.000 de telespectatori.

În "vârf" mai apare Ştiu, emisiunea cu Felix Drăghici şi Costi Mocanu. A scos mai bine la reluare, de la 22.00 (2.000 de telespectatori), decât la prima difuzare, când s-au uitat în medie cam 1.000 de români în fiecare minut.

Cam 3.000 de telespectatori a atras în medie pe minut şi Cristoiu, la emisiunea de duminică.

În restul zilei, cifrele sunt şi mai mici.

Ca o comparaţie, cifre înregistrate aseară de celelalte posturi de ştiri: aproape jumătate de milion la România TV, 445.000 la Antena 3, 130.000 la B1 şi 95.000 la Digi 24.

Acestea sunt cifrele în mii. În termeni de rating, cel puţin acum, Aleph News apare cu 0.0.

Mulţi au trecut, puţini au rămas

În fiecare minut, la Aleph au rămas, în programele de vârf, doar câteva mii de români, dar mult mai mulţi au "trecut" pe acolo, însă au stat puţin şi au plecat mai departe.

Audienţa a fost de câteva mii de oameni, dar pe bucata 19.00-23.00, aproximativ 40.000 de români au văzut cel puţin un minut din emisia Aleph News (aşa-numitul indicator reach, care indică "unicii"). Ca o comparaţie, reach-ul celui mai urmărit post de ştiri pe interval - România TV a fost de 2,6 milioane (aproape la fel a avut Antena 3), iar al Pro TV de 5,3 milioane de români.

Pe posturile de ştiri, reach-ul (adică "unicii" care au trecut pe un post, dar nu au stat mult) s-a ridicat la cifre de 1,2-1,3 milioane la celelalte staţii de ştiri (B1, Realitatea, Digi 24).


Citeşte şi: FOTO. S-a lansat! Cum arată postul lui Adrian Sârbu? Cine sunt clienţii de publicitatea din prima zi?


Citeşte şi: Reacţii la televiziunea lui Sârbu. Fost director Mediafax: „Adrian Sârbu e obsedat de acest nume. Prin 2012 m-a pus să cumpăr aleph.com”


Citeşte şi: Cum arată emisiunea cu Felix Drăghici şi Costi Mocanu. Program de ştiri comentate


Citeşte şi: Aleph News, postul de ştiri al lui Sârbu, poate începe emisia. A fost autorizat de CNA. Cum arată sigla?


Citeşte şi: Andrei Tomescu părăseşte Digi24, după nouă ani. A trecut tot la un canal de ştiri


Citeşte şi: Jurnalista Ioana Ţigănilă părăseşte Digi24 după nouă ani


Citeşte şi: Adrian Sârbu face trei televiziuni noi: un post de comedie, unul de business şi unul de ştiri. A luat deja licenţele


Citeşte şi: Adrian Sârbu şi Marius Tucă, într-un nou proiect TV. Televiziunea Smart TV a primit licenţă de la CNA


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bebe Bebe
    Cu o muzica adecvata si fara sonor ar putea fi un Aleph duck tv, misca unii pe ecran si nu se plictisesc bebelusii :)
  • Adi Adi
    Eu cred că este o greșeală. Nu poate avea 4000 de telespectatori! Poate 40.000. Nu poate avea cu 90% mai mult Antena 3! Nu poate avea de 10 ori mai puțin decât Minimax. Cum adică, are 0,01 din câți abonați are Shelly??? Nu se poate!
  • Breaking News!!! Ai Aleph News, dar ce contează!!! Breaking News!!! Ai Aleph News, dar ce contează!!!
    Dacă reuşeşti să treci peste conţinutul editorial foarte subţire şi superficial şi peste editarea care-ţi dă ADHD mai ceva ca ştirile "sportive" de la Pro TV sau de la A1, e tare greu să treci şi peste conceptul tâmp de a scălda tot timpul imaginea în atâta alb luminos, încât te simţi de parcă te-ai holba în farurile de la maşină.

    Are totuşi şi un cârlig hipstereala asta geriatrică a Shogunului. E mult "eye candy" în rândurile prezentatoarelor. Sper că a scăpat domnişoara din captura de ecran de mai sus de dinozaurul hămesit (probabil neplătit la timp) care o pândeşte prin redacţie.
  • ddd ddd
    acum vor apărea oameni din interior care vor spune că pagina de media sa vândut Pro TV și că de fapt Ei i-au în considerare doar audiența din online Facebook site și că noi suntem greșiți că nu înțelegem conceptul
  • Biz Biz
    daca si-ar aplica propriile reguli, sarbu ar fi trebuit sa se dea singur afara cu acest 0.0. omul a aflat pe propria piele cat mai inseamna prostiile din capul lui acum, zero. lumea s-a cam schimbat, piata de teve e suprasaturata, a venit si el cu a suta teve pe piata, cu nimic pionieresc decat niste fassuri de piar. prea tarziu, prea putin de data asta. poate nu e rau nici la pensie, ca o fi strans cateva milioane bune pana acum. e un esec monumental oricat e mangaiat pe crestet, evident din urma de respect lasata la proteve.
  • Imba Imba
    O porcărie de televiziune.
    Și OTV la început arată mult mai bine in garsoniera de unde sa făcut cunoscut.
  • Jonh Jonh
    O porcărie de televiziune, atâta Tam Tam parca, școală de televiziune Tudor Vornicu când se difuza pe prima TV era parfum Sf-uu si otv arata mai bine la grafica si la cadre fata de porcăria asta de aleph, sarbule e doar o gargara ieftina vorba lu nesuferitul de Dan Negru totu are un început și sfârșit.
  • Marin Marin
    Credeam ca are audienta sub 1000
  • Radu Radu
    Pai e dubios rau modul de a filma, m-am simtit ca in filmul avertizarea cand am dat pe acest post tv. Avem impresia ca acum iese nenea ala care a lucrat la digi 24 din tv la mine. Plus ca nu as vrea sa ii vad chiar atat de aproape cearcanele. Pe mobil o fi altceva, dar pe tv nu stiu daca o sa se obisnuiasca cineva
  • Valentin Valentin
    Foarte slab dar trebui să mai bage bani și să atragă oameni profesioniști în toate compartimentele !!

Trimite un comentariu

sus