Skip to main content

Mulţi, dar nu tineri! Aproape un milion de români s-au uitat la Firea, nici măcar 10% tineri pe România TV şi Antena 3

 
Mulţi, dar nu tineri! Aproape un milion de români s-au uitat la Firea, nici măcar 10% tineri pe România TV şi Antena 3

S-au uitat românii la "simultanul" cu Gabriela Firea (în direct pe România TV, înregistrată pe Antena 3)? S-au uitat mulţi, dar foarte puţini tineri din segmentul comercial.

Publicitate

Aseară, la Antena 3 şi la România TV, cu Gabriela Firea invitată, mesajele au fost aproape identice: Gabriela Firea a fost trădată, Gabriela Firea a fost furată, Dan Tudorache este victima de la Sectorul 1, şi nu USR, Avem documentele, Fraudă masivă (în defavoarea PSD) etc. Plus ceva despre realizările, ca primar, ale Gabrielei Firea.

România TV (cu Victor Ciutacu moderator) şi Antena 3 (cu Mihai Gâdea în biroul Gabrielei Firea) au adunat un public consistent la nivelul întregii ţări şi la oraşe. Nu şi pe publicul comercial. Puţin peste 7% dintre telespectatori au fost cei din segmentul comercial (adică tineri din mediul urban, între 18 şi 49 de ani).

Aşadar, câţi s-au uitat?

Am luat în calcul intervalul 21.00-22.00:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, peste 900.000 de români se uitau în fiecare minut la ce spunea Firea. Pe Antena 3, cifra s-a apropiat de jumătate de milion de români. Pe România TV erau cam 430.000.

Cu aceste cifre, cele două staţii au fost foarte sus în top (locurile 4-5).

URBAN. Public numeros şi la oraşe la intervenţia fostului primar Gabriela Firea pe cele două staţii de ştiri: peste jumătate de milion de telespectatori. Au fost 280.000 la Antena 3 şi 240.000 la România TV.

Aceleaşi locuri 4-5 şi la oraşe.

COMERCIAL. Situaţie total diferită în rândul tinerilor. Din cei 900.000 de telespectatori în total pe interviul lui Firea, doar 65.000 au fost tineri între 18 şi 49 de ani. Pe posturi, Antena 3 a numărat 50.000 de telespectatori tineri, în condiţiile în care totalul la nivel naţional s-a apropiat de jumătate de milion. Postul Intact a fost pe locul 4 la general.

La România TV, din cei 430.000 de telespectatori din toată ţara, doar 15.000 au fost din segmentul tânăr, comercial. Cu aceste cifre, pe publicul comercial a fost tocmai pe 15.

Citeşte şi: Firea, în direct şi înregistrată pe România TV şi Antena 3. Burtiere despre cum a fost furată la vot


Citeşte şi: BURTIERĂ LA MINUT. O serie fără comentarii de pe România TV: "USR-iştii anunţă un nou 10 august după votare"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mel Mel
    Politica este o fictiune, acolo unde unii sunt huliti iar altii adulati. Iar cei mai multi sunt prostiti. Realitatea este că toti hotii s-au facut politicieni, iar noi ne certam pentru ei. Ca nu se merita, cu totii vom ajunge la aceasta concluzie mai devreme sau mai tarziu.
  • ala bala portocala ala bala portocala
    Si cum se face ca tocmai inainte de alegeri a inceput apa calda sa se raceasca in bucuresti? Stie cineva sa raspunda?
  • Trotzky Trotzky
    Narcis esti si *** si isteric .
    Se pare ca esti primul din nemul tau de *** care a facut o scoala , cu toate asta hartiile alea nu tin loc de creier. ***.
  • werwolf werwolf
    @Sebastian Narcis Dupa cum te lauzi cred ca parintii tai nu prea te-au apreciat cand erai mic. Si cred ca masteru' l-ai luat cand erai coleg pe salon cu Napoleon si Elvis. Si apropo nu imi place peneleul. Si nici *** nu imi plac. De aia mi-am si rupt din timp sa iti raspund. Tu ai nevoie de ajutor medical. Si repede ca se agraveaza si pe urma trebuie sa iti puna o camasa de aia cu maneci lungi. Hai recunoaste geniule cu trei facultati si master : ***?
  •  Andrei Andrei
    Tinerii frumoși și liberi sunt ocupați să mute sacii.N-au timp de tv.
  • Sebastian Narcis Sebastian Narcis
    Trotzky si werwolf, postaci PNL-isti care au facut scoala pe centura Italiei. Nu ma contrazic cu toti agramatii si ***. Sunt mai destept decat toata familia voastra la un loc. Niste *** sunteti. Facultate si Master la zi. Urmeaza Doctorat. NU MI-A DAT FIREA NIMIC!!! Sunt si oameni care vad adevarul, nu-s toti *** ca voi...
  • werwolf werwolf
    @Sebastian Narcis . Tovarasu' Trotzki are dreptate : sunt facultati din care iesi mai prost decat ai intrat. Daca admiri pe una care a fost impinsa in politica ca sa serveasca interesului politic al patronului ei , una care acum 15 ani te putea ajuta cu o reteta de tocanita de cartofi maxim, nu poti sa fii decat un mare ***.
  • Trotzky Trotzky
    Sebastian Narcis ai 3 facutalti si 10 mastere si cu toate astea esti un ***!
  • Sebastian Narcis Sebastian Narcis
    Nu va suparati, Romania TV si Antena 3 sunt cumparate de PSD? Dar stiti ca Digi, Realitatea si B1 sunt cumparate de PNL si USR? Asta stiti. Din pacate gandirea multora este extrem de limitata si sunt multi care au sufletul plin de ura. Eu sunt tanar, am 25 ani si efectiv sunt fascinat de Gabriela Firea. Este extrem, dar extrem de inteligenta! De la mine pentru Gabi Firea, nota 40! Da, stiu, sunt postac PSD (nici nu-i cunosc), mi-a dat functii (nu lucrez in Bucuresti), sunt incult (am 3 facultati si master :) ) etc. V-am raspuns la intrebari in paranteza.
  • Oliviana Ursuleac Oliviana Ursuleac
    Și în 4 ani, vor rămâne cu jumătate, cealaltă jumătate o s-o piardă pe căi naturale. Numai spun de cei ce s-au uitat ca să râdă de Firea.
  • DODO DODO
    rar am vazut pe cineva mai ofticat si mai disperat ca madam firea Nu poate crede si accepta ca a pierdut Dar psd a adoptat tactica contestatiilor pentru a mai maslui ce se mai poate
  • Dragos Dragos
    Ce le trebuie lor tineri? Batranii voteaza la greu, nu tinerii.
  • Peştişor N. Baie Peştişor N. Baie
    Sunteţi bine, maestre? Sărit fiind binişor de 40 de primăveri, prea mult până ieşiţi şi dumneavoastră din segmentul comercial nu ar mai fi. Aveţi grijă cu haştagienii ăştia tineri şi flămânzi, că vă mănâncă urechile cât de curând.
  • iuli iuli
    La ce le trebuie tineri sa aduca bani din Comercial din moment ce aceste infectii de televiziuni sunt platite de partidul PSD?

    RomaniaTeVe si Hantena3 ar trebui inchise.

Trimite un comentariu

sus