Skip to main content

Emisiunea lui Virgil Ianţu revine cu al şaptelea sezon, la TVR 2

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Emisiunea „Câştigă România”, cu Virgil Ianţu, revine în această toamnă cu al şaptelea sezon. Producţia se vede tot pe TVR 2.

Publicitate

Când va debuta sezonul?

Concursul de cultură generală ia startul luni, 14 septembrie, de la ora 20:00. Vor fi ediţii în fiecare zi, de luni până joi.

„Câştigă România” va avea cel mai lung sezon - 71 de ediţii. Maşina, premiul pus la bătaie, poate fi câştigată dacă un concurent va câştiga 10 ediţii la rând sau dacă se califică într-o ultimă ediţie în care se va lupta pentru marele premiu.

Vor mai fi şi alte noutăţi:

În sezonul şapte vor fi adăugate imagini la întrebările de la final de rundă 1 sau 2, la care concurenţii care părăsesc concursul pot câştiga 200, respectiv 400 de lei.

Imaginile conţin peisaje, obiective turistice, portrete ale unor personalităţi, dar şi obiecte sau mâncăruri tradiţionale româneşti. De asemenea, concurenţii nu vor mai avea un însoţitor pentru a-i ajuta la întrebarea ajutătoare „Întreabă un prieten”. Se va interveni doar telefonic.

Virgil Ianţu, despre noul sezon din „Câştigă România!”:

„E foarte bine că putem începe noul sezon chiar în situaţia aceasta ciudată pe care o trăim. Ne adaptăm şi am adaptat şi condiţiile de filmare. Formatul „Căştigă România!”are câteva noutăţi din acest punct de vedere: absenţa din studio a însoţitorilor şi a prietenilor la care concurentul ar fi trebuit să apeleze la întrebarea ajutătoare „Întreabă un prieten”, care va fi pusă acum prin telefon.

Pe lângă asta, ne-am gândit la o soluţie ca premiul cel mare, autoturismul, să fie dat în fiecare sezon. Am hotărât că, dacă nu avem un concurent care să câştige 10 ediţii consecutive în fiecare sezon, vom organiza o finală, o ediţie specială în care premiul să fie dat celui mai bun dintre cei mai buni concurenţi, după criterii foarte clare.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tavy Tavy
    Insider, Iantu este un prezentator decent, printre puținii prezentatori care au cultura generală și decenta, și nu spun doar pentru ca prezintă acesta emisiune.
    Te-ai uitat măcar 5 minute la emisiune?
    Cultura generală, istorie, geografie... asta vezi la aceasta emisiune
  • Insider Insider
    Iantu este un prezentator obosit, fițos, deci insuportabil. Prea mult mediatizat pentru prea putin.

Trimite un comentariu

sus