Skip to main content

COMUNICAT. Anunţurile de tipul „cumpărăm cărţi” ne fac viaţa mai uşoară

 
COMUNICAT. Anunţurile de tipul „cumpărăm cărţi” ne fac viaţa mai uşoară

COMUNICAT. Este plăcut să cumpărăm cărţi. Căutarea titlurilor, alegerea lor ţinând cont de curiozităţile care ne macină, achiziţia propriu-zisă. Toate acestea conferă un sentiment de satisfacţie, fie că vorbim de cititori pasionaţi sau amatori de lecturi la ceas târziu în noapte. Plimbările prin librării, anticariate sau chiar o comandă online de volume sunt esenţiale pentru consumatorii de carte.

Publicitate

De asemenea, e plăcut să primim cărţi drept cadou, iar bucuria este enormă atunci când titlurile corespund dorinţelor noastre.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Care sunt avantajele unui anunţ de tipul „cumpărăm cărţi”?


Suntem conştienţi de faptul că printre volumele achiziţionate, primite în dar sau moştenite, se strecoară şi titluri care nu stârnesc un interes real de lectură. Şi ştim că ar trebui să luăm măsuri, deoarece plăcerea de a citi şi a strânge cărţi ne transformă casa într-o bibliotecă imensă. Volumele mult prea vechi sau cărţile cumpărate compulsiv au nevoie de altă casă.

Ce putem face dacă ne aflăm într-o situaţie similară, unde toate etajerele sunt ocupate, rafturile sunt pline şi zgomotele pe care acestea le produc, din cauza greutăţii mult prea mari, ne fac să tresărim?

Putem găsi o soluţie pentru a ne elibera rafturile dacă ne îndreptăm atenţia spre anunţurile de tipul „cumpărăm cărţi” sau „cumpărăm cărţi la kg”. Care sunt beneficiile acestui tip de anunţ?

●cei care se vor ocupa de preluarea cărţilor de care tu nu mai ai nevoie şi vrei să le vinzi sunt specialişti în colectarea cărţilor;
●dai o a doua şansă cărţilor vechi;
●eliberezi spaţiu din locuinţă;
●indiferent de cantitatea cărţilor, aceasta va fi preluată.

„Cumpărăm cărţi la kg’’, deviza specialiştilor în colectare de cărţi de la Cumpăr Cărti

Probabil ne-am ataşat emoţional de unele titluri sau cumpărăm cărţi asemănătoare cu cele pe care deja le-am citit. Şi, ca orice colecţionar, avem destule volume în biblioteca personală. Deşi par foarte interesante, nu ne mai atrag, iar spaţiul pe care-l ocupă este mare. Cu siguranţă, nu o să le mai oferim acestora atenţia cuvenită. Însă, ce putem face pentru a schimba această situaţie şi a ne recupera investiţia?

Putem să ne adresăm unor specialişti pe nişa comerţului de cărţi, care lucrează sub deviza „cumpărăm cărţi la kg” şi nu numai. Beneficiile sunt maxime, iar efortul este minim.
Colaborarea cu o echipă experimentată în ceea ce priveşte comerţul cu cărţi are multe beneficii, printre care:

●evaluarea titlurilor este gratuită, iar plata se face pe loc;
●se acceptă titluri din orice domeniu, de la matematică la dezvoltare personală, manuale şcolare, psihologie, antropologie, beletristică, apicultură şi altele;
●se pot prelua atât cărţi noi cât şi cărţi vechi;
●se acceptă volume indiferent de cantitate;
●ediţiile rare sau cele cu autografe sunt evaluate la un preţ corect;
●nu există altfel de comisioane;
●deplasarea la domiciliul vânzătorului, precum şi transportul sunt garantate de echipă.

Care e procedura pentru cei care vor să-şi vândă cărţile

Dacă vrei să-ţi valorifici titlurile pe care le ai şi să le oferi o a doua viaţă, nu ezita. Mediul încojurător îţi va fi recunoscător, iar cărţile vor ajunge la oamenii potriviţi. Mai vechi sau mai noi, toate au în ele o lume care abia aşteaptă să fie descoperită şi de altcineva.

Aşa că, dacă te-ai hotărât să vinzi cărţile care-ţi sunt de prisos, procedura este o joacă de copii. Tot ce trebuie să faci este să contactezi, prin mail sau prin apel telefonic pe cineva avizat.

Echipa CumparCarti.ro, care are 12 ani experienţă în comerţul cu cărţi şi anticariate, se ocupă de colectarea de cărţi din Bucureşti şi Ilfov. Deplasarea, transportul la domiciliul clientului, precum şi evaluarea cărţilor sunt gratuite.

Aşadar, cu toate că este plăcut să cumpărăm cărţi, poate chiar să ajungem să cumpărăm cărţi la kg sau să le primim moştenire, nu putem să păstrăm sute şi mii de volume într-o locuinţă obişnuită.

Iar volumele vechi sau cele care nu sunt neapărat pe gustul nostru pot bucura alţi ochi. Aşa că, posibilitatea de a vinde, precum şi un pic de ajutor din partea unor persoane cu experienţă sunt mereu binevenite.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    bine ar fi ca aceste carti sa umple bibliotecile satesti care prin anii 60 erau la mare cautare si care acum au disparut

Trimite un comentariu

sus