Skip to main content

COMUNICAT. Biletele sunt deja în vânzare. Ce filme vedeţi? Cinema City deschide peste 230 de săli în toată ţara pe 11 septembrie

 
COMUNICAT. Biletele sunt deja în vânzare. Ce filme vedeţi? Cinema City deschide peste 230 de săli în toată ţara pe 11 septembrie

COMUNICAT. Cinema City România îşi redeschide vineri, 11 septembrie, cinematografele din întreaga ţară - 26 de multiplexuri, cu un total de 233 de săli, în 19 oraşe, oferindu-le cinefililor ocazia de a se bucura, din nou, de filme pe marele ecran şi de cea mai buna experienţă cinematografică, în siguranţă, respectând toate reglementările şi măsurile stabilite de autorităţi.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Câteva ganduri ale lui Mooky Greindinger, CEO-ul Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe la nivel mondial (din care face parte şi lanţul Cinema City), despre redeschiderea cinematografelor în Romania:

„Suntem încântaţi să revenim pe marile ecrane şi impresionaţi de încurajările numeroşilor cinefili, care, prin prezenţa lor în salile redeschise deja în Europă si SUA, ne arată că cinematograful este iubit şi de neînlocuit.

Pentru ca ştim cât de dor v-a fost să mergeţi la film, avem deja confirmată o lista cu titluri remarcabile, care vor avea premiera în săptămânile viitoare: TENET, AFTER We Collide, NEW MUTANTS, MULAN, WONDER WOMAN 1984, BLACK WIDOW, BOND No Time to Die, Soul, DUNE şi multe altele, întreaga echipă Cinema City păstrându-şi promisiunea de a le oferi spectatorilor „cel mai bun loc să vadă un film”.

Cele mai aşteptate premiere ale toamnei pe care le poţi vedea la Cinema City

Biletele pentru prima săptămână cinematografică au fost puse deja în vânzare. Astfel, cinefilii îşi pot lua deja bilet online la premiera filmului-eveniment, After we collided/După ce ne-am certat, ce redeschide cinematografele din România în data de 11 septembrie, sau pot alege în ce format doresc să vadă mult aşteptatul TENET, supranumit “filmul care poate salva cinematografia”, ale cărui spectacole de avanpremieră debutează în 16 si 17 septembrie în IMAX, 4DX, VIP şi 2D.

Tot în prima săptămână, puteti vedea blockbusterul Bloodshot (inclusiv în formatele IMAX şi 4DX), filmul de acţiune Bad Boys for Life, thrillerul The Invisible Man, animaţia Sonic The Hedgehog (şi în format 4DX) sau Dolittle, dar şi filmul românesc Urma, debut regizoral al actorului Dorian Boguţă, cu Mădălina Ghenea în rol principal.

Următoarea săptămână, din 18 septembrie, Universul Marvel se extinde, o nouă generaţie de mutanţi fiind pregătită să ia cu asalt marile ecrane în The New Mutants/Noii Mutanţi, în timp ce Military Wives/Soţii de militari, cu Kristin Scott Thomas spune povestea unui grup de femei rămase acasă, partenerii lor fiind detaşaţi pe frontul de lupta din Afganistan, şi care se hotărăsc să-şi formeze un cor, dar se trezesc extrem de repede în mijlocul unei mişcari globale extraordinare şi a unui curent mediatic impresionant.

Din 25 septembrie, Mulan, celebra eroină Disney, ne învaţă ce sunt curajul şi onoarea, în adaptarea live-action a celebrei poveşti, îndrăgite de milioane de fani la nivel global. După o porţie de aventură, merge şi o porţie de comedie, în War with Grandpa/Un tataie de coşmar, ce îl are cap de afiş pe nimeni altul decât Robert De Niro, mai morocănos şi amuzant ca niciodată.

Iar luna octombrie ne-o aduce înapoi pe Femeia Fantastică în Wonder Woman 1984, dar şi misterul clasic al Agathei Christie, într-o nouă ecranizare Death on The Nile/Moarte pe Nil, a regizorului şi actor Kenneth Branagh.

Filmele bune se văd în cele mai bune condiţii de siguranţă, vino la Cinema City!

Consultă programul filmelor si lista completă a măsurilor de siguranţă pe www.cinemacity.ro

Despre Cinema City România

Cinema City reprezintă cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.
Cinema City România operează 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

In plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare şi mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din ţară, cu imagini clare ca lacrima şi un sunet impresionant), 4DX (experienţă cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simţuri) şi VIP LIGHT (în pretul unui singur bilet, te bucuri de o experienţă confortabilă cinematografică în fotolii extensibile+ meniu bar nelimitat ).

Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis şi cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziţia tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Degeaba daca nu s-au intors din prima cu Tenet si Mulan si mai trebuie asteptat saptamani pana le aduc..

Trimite un comentariu

sus