Skip to main content

COMUNICAT. Record istoric pentru site-ul go4it.ro – peste 100.000 de cititori unici într-o singură zi

 
COMUNICAT. Record istoric pentru site-ul go4it.ro – peste 100.000 de cititori unici într-o singură zi

COMUNICAT. Site-ul de ştiinta & tehnologie www.go4it.ro deţinut de Grupul Gândul a înregistrat marţi, 1 septembrie 2020, peste 100.000 de cititori unici, conform datelor SATI.

Publicitate

Site-ul www.go4it.ro a fost lansat în anul 2007 ca o extensie online a revistei glossy "go4it!", editată de Publimedia şi distribuită lunar împreuna cu Ziarul Financiar, site-ul propunându-şi să-i ajute pe cititori să traiasca o viaţă "complet digitală".

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În luna noiembrie 2019 site-ul go4it a fost preluat de la Grupul Mediafax împreună cu alte titluri care acum fac parte din Grupul Gândul, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc, iar în luna mai 2020 site-ul a fost relansat pe o platformă nou, cu un design nou, de ultimă generaţie.

În cei 13 ani de presă online, go4it.ro a înregistrat mai multe vârfuri de audienţă, dar cel din data de 1 septembrie 2020 este unul record, respectiv 103.492 cititori unici.

Site-ul prezintă informaţii, sfaturi, review-uri şi păreri ale altor utilizatori pentru toate situaţiile în care vizitatorul go4it.ro se poate afla: Ştiri şi articole, Telefoane mobile, Muzică şi filme, Social media şi Jocuri.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.gandul.ro, emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro , www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Anunț plătit de infractorul Budeanu? Jalnic! Nu aș scrie despre așa ceva.

Trimite un comentariu

sus