Skip to main content

Cosmin Cernat revine. Va avea un talk-show la Radio Impuls. De când?

 
Foto: Kanal D
Foto: Kanal D

Cosmin Cernat se alătură echipei Radio Impuls, staţia Kanal D. Va modera un talk-show, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

De când poate fi ascultat Cernat? Cum se va numi emisiunea?

Cosmin Cernat moderează emisiunea „Invitatul de 12”. Talk show-ul debutează din 20 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 12:00.

Cernat va avea câte un invitat în fiecare ediţie. Vor fi personalităţi marcante, colegi din Radio Impuls sau celebrităţi din zona muzicală, mai spun reprezentanţii Dogan Media.

Rolul pe care l-a primit Cernat nu este întâmplător. În trecut, el a prezentat „Exatlon” la Kanal D şi a primit ulterior emisiunea „Fan Arena”, în momentul în care „Exatlon” a devenit „Survivor”.

Radio Impus şi-a lansat grila de toamnă

Începând de astăzi, 14 septembrie, Radio Impus şi-a lansat grila de toamnă. Matinalul „Scularea” a revenit în această dimineaţă, cu Radu Ţibulcă şi Orlando Ivan în postura de gazde. Emisiunea începe la 7:00 şi este în grilă de luni până vineri.

De la 10:00 este „Morning Latte”, cu Alexandra Enăsoaie, iar de la 13:00 „Uzina de Dume”, cu Ştefan Coroian şi Mihai Nicoară. Ambele producţii sunt de luni până vineri.

După-amiaza, de la 16:00, vine emisiunea „Bară la Bară”, cu Mihai Hînda. Urmează de la 19:00 „Dj Even Steven”, iar de la 22:00 „Hit după hit”.

În weekend, Radio Impus programează sâmbătă şi duminică, de la 8:00, matinalul „Hit Break”, cu Cosmin Dimăncescu. Urmează de la 12:00 „HOT40”, cu Alin Scrob şi de la 13:00 „Hit după hit”.

Duminică, în afară de emisiunea lui Cernat şi matinalul de weekend, se difuzează doar emisiunea „Hit după hit”.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gabriel cristea gabriel cristea
    Niciun nume mai cunoscut la impuls

Trimite un comentariu

sus