Skip to main content

CTP: „Dacă ar fi câştigat aceste alegeri PSD şi Gabriela Firea, aveam de gând să renunţ la orice activitate televizată”

 
CTP: „Dacă ar fi câştigat aceste alegeri PSD şi Gabriela Firea, aveam de gând să renunţ la orice activitate televizată”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut un discurs tranşant aseară, după anunţarea Exit Poll-urilor, cu privirea la Gabriela Firea (candidată PSD). CTP a făcut o declaraţie surprinzătoare, spunând că ar fi renunţat să mai apară la televizor dacă Firea şi PSD ar fi câştigat din nou alegerile.

Publicitate

„Nu v-am spus pe cine am votat, însă am să vă spun altceva, ce aveam de gând să fac dacă acum ar fi câştigat acestea alegeri PSD şi Gabriela Firea.

Aveam de gând să renunţ la orice activitate televizată a mea, în audiovizual, şi să mă limitez la ce mai scriu în Republica.

Nu mă simţeam în stare, după 30 de ani, să o iau de la capăt cu acest PSD cu care eu nu mai aveam niciun fel de marjă de discuţie, din momentul în care l-am calificat, în 2019, drept acest Cernobîl al politicii româneşti. Nu mai puteam continua. Acum mai pot să continui”, a spus gazetarul într-un dialog cu Claudiu Pândaru.

CTP a comentat rezultatele exit poll, anunţate după închiderea urnelor, în studioul Digi24 - Minutul 37:00

Reamintim că Nicuşor Dan, candidat independent susţinut de PNL şi USRPlus, a câştigat Primăria Generală a Bucureştiului, unde a înfruntat-o pe Gabriela Firea (candidat PSD).

Cum s-au văzut alegerile pe burtierele posturilor TV, aseară, la ora 21:00? - Vezi mai multe detalii, AICI


Citeşte şi: Ora 21.00 în burtiere. Burtierele posturilor de ştiri pe victoria lui Nicuşor Dan în lupta cu Gabriela Firea


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andipanda andipanda
    Multa lume necajita pe aici...Lasati, sanatate sa fie.
  • Plicuşor Protopopescu Plicuşor Protopopescu
    Deja începe să le pară multora rău că nu au ieşit la vot să o voteze pe Fii Rea. N-ai putea să-ţi iei acelaşi angajament dacă iese din nou Trump în noiembrie, Cetepeule?
  • Tinu Tinu
    De ce nu a spus inainte de alegeri ,asa poate mai depuneau un efort niste cetateni si azi erai la pensie dnu CTP . Pacat!
  • Mile Mile
    Oare noul primar chiar se va abtine de la furat, având în vedere cati bani învârte în fiecare zi

Trimite un comentariu

sus