Skip to main content

Fiul bucătarului Antonio Passarelli va avea emisiune la TV Paprika

 
Foto: TV Paprika
Foto: TV Paprika

Michael Passarelli, fiului celebrului bucătar Antonio Passarelli, invitat la Chefi la Cuţite, va avea o emisiune culinară la TV Paprika.

Publicitate

Când debutează show-ul?

De luni, 21 septembrie, de la ora 20:45. Se va numi „Ciao, România!” şi este o producţie locală a postului.

În total vor fi 16 episoade a câte 30 de minute. Michael Passarelli va îmbina mânacarea „fine dining” cu cea tradiţională. Printre altele, el va găti ciolan cu fasole, ciorbă cu cârnaţi bogată în legume, păstrăv afumat cu avocado sau papanaşi.

Michael Passarelli, despre noua emisiune de pe TV Paprika:

„Acesta a fost şi challenge-ul meu! Am căutat să introduc particularităţile bucătăriei fine dining în toate preparatele. La reţele tradiţionale, pe care am încercat să le păstrez ca atare, am introdus tehnici de preparare diferite de cele tradiţionale dar şi `plating` ce nu se obişnuieşte să se facă la acest tip de bucătărie.

De la tata am învăţat să iubesc bucătăria. Pasiunea pe care o are pentru gătit este una copleşitoare, iar eu am învăţat-o încă din primii ani de activitate. De asemenea, el este foarte ordonat în activitate şi asta m-a ajutat, eu fiind un tip destul de grăbit de felul meu.”

De menţionat că Antonio, tatăl lui Michael, va avea intervenţii în emisiune prin Skype şi va aduce invitaţi de marcă, dar şi persoane din domeniul HORECA.

Emisiunea „Ciao, România!” s-a filmat în studiourile TV Paprika din Budapesta.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus