Skip to main content

GOOOOL şi calificare? Ilie Dobre comentează la radio meciul CFR-ului din Europa League

 
Foto: ProSPORT
Foto: ProSPORT

Ilie Dobre, celebrul comentator sportiv cunoscut pentru recordurile în direct (cel mai lung „GOOOL”), va comenta joi la radio meciul din play-off-ul Europa League al CFR-ului.

Publicitate

Dobre se va auzi la meciul CFR Cluj-KuPS, decisiv pentru calificarea în grupele Europa League. Partida va fi joi, 1 octombrie, de la ora 18:30.

Dobre va comenta partida campioanei României la Naţional FM, aşa cum a făcut-o şi la partida ardelenilor cu Dinamo Zagreb, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

De menţionat că partida CFR-ului se va auzi şi la Radio România Actualităţi, în comentariul lui Alexandru Ţenţu şi Radu Anghel Barna.

Momentan, până la redactarea acestui articol, meciul CFR Cluj-KuPS nu este televizat. Conform gsp.ro, reprezentanţii ardelenilor au cerut 100.000 de euro celor de la Digi Sport, Look Sport şi Telekom pentru partida de mâine. Televiziunile ar fi oferit doar 50.000 de euro, notează sursa citată.

Se va ajunge la o negociere până în ultima zi, aşa cum s-a întâmplat săptămâna trecută cu meciul FCSB-Slovan Liberec, achiziţionat de Prima TV chiar joi.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    E clar, cineva la acel post de radio trăiește pe altă lume!

Trimite un comentariu

sus