Skip to main content

VIDEO. Întrebarea zilei. "M-am uitat la Selly şi mă gândesc că poate copilul ăsta poate să schimbe generaţia asta" - Motzu, producător la Kiss FM, Rock şi Magic

 
VIDEO. Întrebarea zilei. "M-am uitat la Selly şi mă gândesc că poate copilul ăsta poate să schimbe generaţia asta" - Motzu, producător la Kiss FM, Rock şi Magic

VIDEO. România merge spre bine sau spre rău? Cine o poate îndrepta? "Nu vreau să fiu pesimist, dar nu merge bine", vine răspunsul.

Publicitate

Şi continuă:

"M-am uitat la Selly şi mă gândesc că poate copilul ăsta poate să schimbe generaţia asta. Şi-a înscenat un accident şi i-au prins pe toţi că au dat ştirea asta. Cei de la România TV sunt groaznici. Şi după farsă ăia susţineau că nu ştiu ce conspiraţii. Atâta timp cât suntem needucaţi, ţara asta n-o să avanseze.

Oarecum îl sprijin pe Selly şi sunt alături de el."

De la cine vine răspunsul? Cu cine ne surprinde azi la Întrebarea Zilei actorul Gabriel Costan?

Invitatul de azi este un om care stă mai mult "în spate", la butoane. Asta deşi a lucrat cu nume sonore din muzică. Ombladon, Şişu, Grasu XXL, Maximilian sunt doar câteva dintre numele cu care a lucrat ca producător muzical.

Motzu - Sorin Turcin adică - şi-a trecut numele alături de Smiley şi Doc pe o piesă pe care sigur o ştiţi: Pierdut Buletin. Lista artiştilor cu care a lucrat e mai lungă.

Pe lângă "beat-uri", munca lui de zi cu zi este la un grup cu multe posturi de radio: producător la Kiss FM, Magic FM şi Rock FM.

Actorul Gabriel Costan, în dialog cu Motzu, la Întrebarea zilei, un produs în parteneriat cu Paginademedia.ro.

Înainte de interviul video, câteva idei din material:

Ce nu-ţi place la o reclamă?

Motzu: "Pe TV sunt toate la fel. Merg pe anumite scripturi: avem pentru detergent, pentru sucuri. În radio se întâmplă rar să vină cineva cu o idee foarte mişto. Au şi bugete mici şi nu-şi permit să angajeze actori foarte buni.

Sunt reclame exagerate la multe medicamente pe TV. Reclamele de pe afară sunt mai mult anunţuri. Dacă ai un produs de promovat pentru bătrâni, te adresezi pe TV, dacă ai ceva pe tineri, pui pe internet reclama.”

E normal să existe un război între generaţii?

Motzu: „Nu-mi place războiul ăsta, dar există dintotdeauna şi va exista dintotdeauna. Sunt alte mentalităţi, generaţiile se schimbă. În muzică ce s-a întâmplat acum 10 ani s-a dus.

Mulţi artişti nu ţin pasul pentru că rămân în muzica aia a lor de atunci. Şi acum bătrânii se uită la ce scot ăştia tineri şi li se pare ciudat. Înainte era muzica rebelă, nebună. Cine ştie ce se va întâmpla peste 10-15 ani cu muzica asta nebună...”

De câţi ani produci tu muzică?

Motzu: „Din 1994. Eram în liceu şi aveam un prieten vecin care avea multe instrumente şi făceam muzică cu el. În 1994 am ascultat pentru prima dată o casetă, de la Paraziţii, nişte băieţi Rebelii. Când am ascultat noi asta, am zis să facem şi noi rap. De atunci fac beat-uri şi le făceam de pe nişte clape triste rău. Era greu să înregistrezi, acum ai un ghiozdan şi cu nişte chestii şi poţi să faci muzică de la A la Z.

Lumea digitală?

Motzu: Digitalul din ziua de astăzi mi se pare că se apropia de ce era înainte pe analog. S-a ajuns în ideea în care un sunet să sune cât mai ciudat. Orice are posiblitatea să facă beat-uri cu un calculator.

Înainte nu aveau posibilitatea să facă asta, dar acum toată lumea face beat-uri. E un pic ciudat, pentru că artiştii nu mai au răbdare să asculte beat-uri.

Pun beat-uri pe Instagram şi îmi face plăcere, în fiecare luni şi joi trebuie să fac beat-uri. Stau o oră, două, le fac şi apoi le pun.”

Sfaturi?

Motzu: Ideea e să fie vizibili pe platformele astea de socializare:Instagram, Facebook, TikTok. Sunt multe piese care pleacă de pe tiktok şi ajung pe radio. Toţi văd Instagram-ul ca pe un business

VIDEO. Motzu răspunde la Întrebarea zilei "la butoane"

Citeşte şi: NOU pe Paginademedia. Un actor cu zeci de reclame la activ pune Întrebarea Zilei

Citeşte şi: VIDEO. Oase, câştigător anii trecuţi la Asia Expres, răspunde la Întrebarea zilei. Cu actorul Gabriel Costan

Citeşte şi: VIDEO. Întrebarea zilei, cu Domnica Cîrciumaru, director casting Vlad, Las Fierbinţi şi Umbre: "foarte mulţi creatori de conţinut nu se gândesc la public"


Citeşte şi: Altă dată să verificaţi! Selly, farsă pentru România TV, după ce postul a dat un fake despre el! Toată presa a preluat falsul accident al vloggerului


Citeşte şi: INTERVIU. Selly, povestea farsei: Da, cred în nevoia de presă! În orice democraţie trebuie să existe! Treaba cu democraţia pică în momentul în care spui doar minciuni


Citeşte şi: Subiectul „Selly” a ajuns şi la CNA. Herjeu: „A fost o execuţie!”. Amendă de nici 2.000 de euro pentru România TV, după aproape două ore de discuţii contondente

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vladusro Vladusro
    Mile , îți plac factoratii mai nou

    Tu care anul trecut scriai pe aici ca de ce sa se mai faca emisiunea, cand a luat pauza anul trecut
    Acum , imediat lauzi emisiunea lidera la pensionari
  • Factroesa Factroesa
    ca si fierbintenii lideri la pesedisti

    Ca si Antenistii tai lideri la pesedisti la acces direct , la x factor , la te cunosc de undeva , la sacrificiul , la raman cu tine , la mireasa
  • Mile Mile
    Mareane , îți plac mascatii mai nou
  • Marian Marian
    Mai postacule vezi ca partidul vostru vor sa se indragosteasca de psd sa intre in parlament va fi vai si amar de tara asta
  • DODO DODO
    pustiul a fisurat deja sabloanele media Acum cine are bun simt o sa se adapteze Precedentul a fost facut
  • mile mile
    ca si fierbintenii lideri la pesedisti
  • Razvratic Razvratic
    Razvane, a fost lider la pensionari. La tineri a fost Pro postacule
  • zf zf
    Nu a zis deloc rau Elena. Selly are un pic de minte, nu e prost, asta da. Din pacate, insa, o foloseste ca sa promoveze mizerii si incultura in randul unui public format din copii din segmentul 6 - 14 ani. Eu zic ca asta intra la capitolul perversitate, adica atunci cand stii prea bine ceea ce faci, dar nu iti pasa pt. ca pt. tine scopul e sa scoti bani si cam atat. Apoi vii in prime time la TV si te plangi ca generatiile cu care interactionezi sunt tot mai proaste si ca „sistemul" indobitoceste copiii. Pai si sistemul ii indobitoceste, dar si el face asta, deci in locul lui as inchide gura si n-as avea tupeul sa ma dau imaculat. With power comes responsibility, ori el nu vrea sa auda de asa ceva. Ceea ce e o chestie perversa in sine. Asa ca mai usor cu Selly pe scari. :)
  • Razvan Razvan
    Dati si audientele de aseara ,X Factor lider de audienta
  • Elena Elena
    Dacă te uiți cu atenție, realizezi ca acest Selly e un fel de România TV al online -ului, poate chiar mai rău. Dacă vizionezi marele film facut de Adrei Șelaru (cu bani de la statul român), iți dai seama cât de mult îți poate influența copilul în sens negativ. Dacă te uiți la muzica acestui mare influencer al zilelor noastre, de exemplu melodia SOS, practic afli tot despre calitatea producțiilor lui și câtă mizerie promovează, având public, din păcate o categorie foarte vulnerabilă din toate punctele de vedere, adică majoritatea copii.

Trimite un comentariu

sus