Skip to main content

Itsy Bitsy, proiect pentru cei inventivi şi tehnici: Energy Kid, un nou personaj pentru copii, care apare pe radio şi online

 
Itsy Bitsy, proiect pentru cei inventivi şi tehnici: Energy Kid, un nou personaj pentru copii, care apare pe radio şi online

Postul pentru copii Itsy Bitsy Radio lansează un nou proiect, axat pe tehnologie, pe energie, pe experimente şi inventivitate în general.

Publicitate

Un nou personaj a fost inventat pentru acest proiect, un "super erou", care va avea intervenţii în emisiuni şi pastile online pe site-ul postului de radio.

Noul personaj pentru copii se numeşte Energy Kid. Ce va face?

  • Pe de o parte, noul personaj va apărea în emisiunile de radio ale Itsy Bitsy, cu mici "pastile" despre tehnologie şi experimente.
  • Pe de altă parte, Energy Kid va fi o prezenţă online, pe site-ul Itsy Bitsy, unde va susţine, alături de alte personaje ale staţiei (Itsy, Bitsy, Spinner) Clase Virtuale pe Zoom, cu copiii care doresc să intre Live alături de ei.

În Clasele Virtuale Zoom, vor discuta şi vor face schimb de păreri despre tot felul de experimente tehnice.

"În multe familii există un mic specialist, care este curios să afle cum funcţionează tehnologia, cum s-a descoperit energia electrică şi ce se poate face util cu ea.

Aceşti mici inventatori sunt invitaţi de Energy KID şi Spinner să participe la Clasa Virtuală şi să se înscrie in concurs cu idei şi proiecte pentru Expoziţia Virtuală despre energie", spun cei de la Itsy Bitsy.

Pentru părinţi, postul de radio a lansat pastila de tehnologie - Tehnologia de acasă 2.0, difuzată dimineaţa, în emisiunea Happy Music (9.00-12.00), "pentru a afla ce noutăţi tehnice îi pot ajuta să câştige mai mult timp şi confort în familie". Ascultătorii pot intra în concurs, spunând cum contribuie energia şi tehnologia la confortul casei lor şi câştigă unul dintre premii.

Proiectul Energy Kid este dezvoltat de Itsy Bitsy în parteneriat cu Enel.

Mai multe detalii, pe www.itsybitsy.ro/energy_kid/

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maralo Maralo
    Nu postacule antenist, o sa dea audiente doar cand o duce Antenuta bine.
    Cele de luni, marti cu Chefii sigur vor fi date. Si probabil cele de miercuri si vineri.
    Zilele in care avem filme, sigur nu.
  • Razvan Razvan
    Gata iar cu audiențele de joi? Nu mai dati ,daca faceți ca anu trecut ,atunci pas,dati audiente doar la premiere si dupa la final de sezon

Trimite un comentariu

sus