Skip to main content

România revine pe teren. Naţionala mare se bate în Liga Naţiunilor şi „Tricolorii mici” se luptă pentru Euro

 
Foto | Facebook - Echipa naţională de fotbal a României
Foto | Facebook - Echipa naţională de fotbal a României

Tricolorii se întorc pe teren. Naţionala „mare” a României debutează în această seară în Liga Naţiunilor, într-un meci contra Irlandei de Nord. De asemenea, au meci şi fotbaliştii de la tineret, pentru Euro U-21.

Publicitate

Meciul României contra Irlandei de Nord va fi difuzat de Pro TV, azi, de la ora 21:45.

Partida naţionalei U-21 împotriva Finlandei va fi tot azi, de la ora 19:00, tot pe Pro TV.

Foştii internaţionali români - Mirel Rădoi şi Adrian Mutu - sunt la primele meciuri ca antrenori ai celor două echipe.

De menţionat că Rădoi a mai antrenat şi naţionala de tineret.

Mirel Rădoi va debuta în postura de selecţioner în meciul de pe Arena Naţională. Partida contează pentru prima etapă din Liga B a Ligii Naţiunilor, o competiţie ce poate ajuta naţionala să se califice la Campionatul Mondial din Qatar (2022).

Duelul din această seară se va disputa fără spectatori, la fel ca şi celelelate partide organizate de UEFA în această perioadă.

În acelaşi timp cu naţionala de seniori, revin şi cei de la tineret U-21. Adrian Mutu este noul selecţioner şi debutează într-un duel cu Finlanda, în deplasare.

În grupa de calificare pentru Euro U-21, România U-21 a adunat trei victorii şi o remiză în grupa 8. Tricolorii mici ocupă locul 2, cu 10 puncte, cinci mai puţine decât Danemarca.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Mi se pare o decizie complet aiurea a celor de la Pro TV sa inlocuiasca stirile pro tv cu un meci, mai putin interesant, al nationalei de tineret. Care putea, foarte bine, sa fie difuzat pe Pro X.
  • circo circo
    Cine comenteaza meciurile? Mai sunt Felix Draghici și Costi Mocanu colaboratori sau de la lansarea Aleph News nu mai au si contract cu ProTV?

Trimite un comentariu

sus