Skip to main content

Puterea Dragostei, sancţionată din nou. Membru CNA: „Este foarte multă agresivitate verbală”. Ce amendă a primit?

 
Captură Kanal D
Captură Kanal D

CNA. Emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D a fost sancţionată din nou de Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Publicitate

Ce amendă a primit? Din ce motiv?

În şedinţa de astăzi, 8 septembrie, au fost analizate mai multe emisiuni din perioada 6 august-19 august. Limbajul trivial folosit de concurenţi a dus la o nouă sacţiune pentru Kanal D. Postul Dogan a primit o amendă în valoare de 5.000 de lei.

Cătălin Băleanu, reprezentantul Kanal D în şedinţă, a încercat să explice comportamentul şi limbajul concurenţilor. Ce a spus el, pe scurt:

„Eu nu am auzit nicio înjurătură, niciun cuvânt licenţios. În majoritatea timpului nu au fost motive de a se sancţiona ceva. În această emisiune au fost nişte momente mai tensionate, dar în acest caz cuvintele licenţioase au fost acoperite.

Toată lumea ştie ce conţine această emisiune. Sunt tineri de 20 de ani care au asemenea comportament, nu avem ce să facem. Este o emisiune de divertisment, care sunt filmaţi sute de ore.

Noi cenzuăm momentele care sunt nepotrivite de difuzat, acoperim toate cuvintele licenţioase. Moderatoarea le atrage atenţia concurenţilor şi încearcă să modereze discuţia. Sesizările sunt total în neconcordanţă cu ce s-a văzut pe post.”

Membru CNA, despre emisiunea Puterea Dragostei: „Este foarte multă agresivitate verbală”

Alexandru Kocşiş-Cristea a fost cel care a luat poziţie în acest caz. Tot el a propus şi amenda, care a fost votată în unanimitate.

„Este foarte multă agresivitate verbală. Ce se întâmplă în acea emisiune emană foarte multă agresivitate verbală. Chiar dacă sunt nişte tineri de 20 ani, dar totuşi nu sunt un model reprezentativ. Ei nu reprezintă un etalon.

Când îi punem la televizor într-o emisiune şi stau acolo sute de ore şi îi prezentăm publicului într-un serial atât de lung, precum această emisiune, ei ar trebui să aibă un comportament adecvat, să fie un etalon pentru generaţia lor.Încercaţi să bagaţi şi un tânăr care a fost olimpic. Mi se pare că aceşti concurenţi sunt aleşi pe sprânceană”, a spus Kocşiş.

Amenda vine după ce în luna august, mai exact pe data de 5, CNA a oferit o somaţie publică postului Kanal D, deoarece concurenţii au avut discuţii aprinse pe teme legate de relaţiile intime, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Puterea Dragostei, amenzi record pentru Kanal D

Emisiunea prezentată în primele două sezoane de Andreea Mantea a adus o ploaie de amenzi pentru Kanal D. Ultima a fost pe 11 iunie, atunci când postul Dogan a trebuit să plătească 25.000 de lei, după cum Paginademedia a scris AICI.

Totodată, Kanal D a mai primit o amendă şi în martie, chiar mai mare - de 50.000 de lei.

Emisiunea „Puterea Dragostei” este difuzată de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 si 17:00-19:00, şi sâmbăta şi duminica, în intervalele 16:00-18:00 si 19:00-20:00.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Din cate am inteles, sunt probleme mari de productie. Certuri si amenintari in culise, batai si distrugeri pe la hoteluri, fete care sar fereastra si pleaca sa-si intalneasca alesii etc. Castingul a fost prost si de aceasta data, majoritatea celor prezenti in emisiune au carente educationale si comportamentale. Si unde mai pui ca pe post de ”concurenti” au fost adusi unii care au prestat pe la unele ”reality-show-uri”. Cu alte cuvinte, unii care stiu sa isi joace ”rolurile” scandaloase atribuite de producatori !
  • mile mile
    Sincer 5.000 ii scot din primele doua reclame din primul calup de publicitate . CNA e ridicol cu amenzile astea decorative.
  • claudiiu claudiiu
    Nu inteleg de ce Cna amendeaza o emisiune fake
  • Anonim2020 Anonim2020
    Am auzit ca din iarna ,,emisiunea" ,,Puterea prostiei" se muta pe Nat Geo Wild.
  • Iuli Iuli
    Audiențe “Chefi la cuțite”, “Las fierbinți” și România-Austria? Cine a fost lider?

Trimite un comentariu

sus