Skip to main content

Nume noi în serialul Antenei 1. Cine îl va juca pe mogulul media Paul Andronic?

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Filmările pentru serialul „Adela” de pe Antena 1 au început, iar reprezentanţii postului au anunţat nume noi în distribuţie. Printre ele, şi cel care îl va juca rolul mogului media Paul Andronic.

Publicitate

Actorul Mihai Călin este cel care va avea rolul lui Paul Andronic. Acesta deţine un imperiu media pe care l-a moştenit la moartea tatălui său şi şi-a dedicat întreaga viaţă afacerii pe care o preţuieşte mai mult decât orice.

În serial Paul Andronic va avea şi o soţie, pe Mona, personajul fiind jucat de Andreea Ibacka.

Mihai Călin, despre rolul în serialul Adela:

„În noul proiect Adela am rolul lui Paul Andronic, un patron media de televiziune şi alte mijloace mass-media. Paul este un tip familist, căruia îi place să locuiască într-o casă mare, înconjurat de întreaga familie.

La un moment dat, vestea că are un copil de care nu ştia îi dă peste cap întreaga existenţă, dar şi pe cea a familiei lui!”

Mai multe despre serialul Adela găseşti în articolul de pe Paginadeseriale.ro

Citeşte şi: Andreea Ibacka, celebră pentru rolul din Inimă de Ţigan, în noul serial de la Antena 1

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oprisacnc Oprisacnc
    Exact cum făceai și tu , antena a facut prima o copie, apoi voi , dar la început erați împotriva

    Pai ce am zis postacule antenist cap sec. A facut prima Antenuta copie , si imediat ai laudat serialul. Pe urma a facut Vlad, dar nu ti-a placut serialul ca e o copie.
    De ce nu ai zis de la inceput, despre Antenuta ca a facut o copie?
    Pana la Sacrificiul am avut Fructul Oprit, tot o copie dupa un turcesc. Dar ti-a placut telenovela Antenutei... Nu ai zis ca e o copie.

    Pana una alta , Vlad cu mult peste Antenuta cu Sacrificiul ei si Fructul Interzis , ha ha ha ha
    Macar Pro baga Vlad la bataie cu Chefii. Antenuta e prea fricoasa. Pune serialul la 11 noaptea. Frica prea mare sa il lase joi la bataie cu Fierbintenii...
  • Constantin Constantin
    Audiențele la Vlad când apar?
  • Mile Mile
    Exact cum făceai și tu , antena a facut prima o copie, apoi voi , dar la început erați împotriva
  • Supreanul Supreanul
    Postacule cap sec mile , nu lauzi serialul ca are 1000 de mari actori? Nu ne zici ca e o copie dupa un turesc? Ca la Vlad pomeneai asta mereu...

    Apropo, Pro TV a facut serilul ***, Profu'. Astea nu sunt copii dupa turcismele Antenutei.
  • Reveniti-va! Reveniti-va!
    Îmi este ruşine de faptul că românii nu ştiu să facă altceva decât să copieze. Oameni buni, nu mai există imaginaţie şi la noi? Simona Macovei, trezirea! Ruxandra Ion, bate pensia la uşă, dar te ţii tare văd. Faceţi ceva original, din creieraşul vostru şi lăsaţi turcii în pace că ne-aţi omorât cu ei. Ultimele 3 seriale româneşti apărute pe Pro şi Antena, doar copiii după turcisme. Reveniţi-vă odată sau valea pe Happy Channel, că aia care se uită pe acolo sunt morţi după lacrimogenele turceşti
  • Xoxo Xoxo
    Anunţaţi mai bine dacă vor apărea şi hiperplictisitorii Criss şi Vlad, sau vom avea parte de un şoc şi chiar ei vor fi protagoniştii. Doar nu-i lasă mămica Ruxandra fără un proiect pe săptămână
  • Proteveistul(a) Proteveistul(a)
    Doamne, ce porcărie! Copie ieftină după Bahar!!! Mile şi Mihai, acum de ce nu mai spuneţi nimic? Când a anunţat Protv că va face o copie după "Ezel" repede aţi sărit în sus. PENIBIL!
  • mile mile
    asa repede incepe , pai *** nu au timp sa isi pregateasca injuraturile

Trimite un comentariu

sus