Skip to main content

VIDEO. Ploaie de vedete și de spoturi de toamnă. Bartoș, Nartea, Pavlu, Iureș cu vocea sau fiul Magdei Catone, printre protagoniști

 
VIDEO. Ploaie de vedete și de spoturi de toamnă. Bartoș, Nartea, Pavlu, Iureș cu vocea sau fiul Magdei Catone, printre protagoniști
Foto: Captură Youtube

VIDEO. Reclame. A venit toamnă, au sosit și noile reclame. Multe. Cu o ploaie de vedete în prim-plan. Sunt nume cunoscute precum Pavel Bartoș (care apare în două spoturi), Adi Nartea (actorul principalul din serialul „Vlad”), Șerban Plavu (actorul din „Umbre”) sau actorul Alex Bogdan, protagonist în spotul Oskar Superweiss, dar și într-o reclamă pentru asigurări (asta pe lângă spoturile Telekom, în care-l joacă pe Ciobanul Niță).

De asemenea, mai apar și Cezar Ouatu sau fiul actriței Magdei Catone, Carol Ionescu. Sunte multe spoturi, multă creativitate, mesaje diferite.

Și actorul Marcel Iureș apare într-o campanie. Doar cu vocea, într-o serie a celor de la Sanador.

Menționăm, totodată, și spotul celor de la Kaufland, care sărbătoresc 15 ani de când sunt în România. Și Mega Image, un concurent direct, a realizat un spot, însă unul adaptat situației actuale din lume.

Paginademedia.ro. vă prezintă câteva dintre reclamele lansate în ultima perioadă:

1. Adrian Nartea, în Reclama Alcalia - „Îmi face bine”

Adi Nartea, actorul principal din Vlad, serialul de pe Pro TV, apare în cel mai nou spot lansat de apa Alcalia. Mesajul principal - „Îmi face bine” 

2. Pavel Bartoș - două reclame la două brand-uri

Și actorul Pavel Bartoș a fost prezent în două reclame de la două brand-uri diferite. Mai întâi, apare într-o reclamă la un detergent - Dero lichid și are mesajul „Scoate 99 de pete frecvente”.

Bartoș mai are un rol și pentru brandul lanțului de magazine La Doi Pași. În reclamă mai apare și un fost actor din Mondenii sau În puii mei, Mihai Munteniță.

Spotul este adaptat cu reguli de igienă din cauza pandemiei actuale.

 3. Marcel Iureș - vocea Sanador

Te-ai întrebat cine este vocea din spatele spotului de la Sanador? Ei bine, este vorba despre Marcel Iureș, actor distins cu Ordinul Serviciu Credincios în grad de Mare Cruce.

De ce a fost ales Marcel Iureș? Răspund cei de la Sanador:

"Domnul Marcel Iureș, pe lângă faima internațională, este un actor pentru care e dificil să mai găsești epitete. Numele dumnealui trezește sentimentul de admirație, vocea sa e recunoscută de orice român."

"Pentru producția clipurilor am apelat la agenția Factor. Conceptele creative au fost rezultatul unei munci de echipă Sanador & Factor. Producția și post-producția au fost coordonate de către Tino Furtună și regizorul Jordi Rexach, după un script dezvoltat intern.".

4. Șerban Pavlu, în reclama City Insurance

Șerban Pavlu, actorul din Umbre, serialul HBO, apare în noul spot al celor de la City Insurance.

Reclama se cheamă „Vizita surpriză” și are mesajul central: „Cum să stai neasigurat? Fără asigurare nu ieși din casă, nu intri în casă”.

5. Cezar Ouatu, la Tinmar Energy

Ceza Ouatu este unul dintre personajele reclamei la Tinmar Energy. Ouatu apare câteva secvențe în timp ce cântă. În spot, personajul principal este Robert Glință, unul dintre cei mai buni înotători din România.

Publicitate

 

6. Kaufland - de 15 ani în România

Lanțul de magazine Kaufland sărbătorește 15 ani de când se află în România. A lansat un spot în care promovează principalele atracții din țara noastră și are un mesaj central - „De 15 ani facem din poveste realitate”

 

7. Mega Image, spot adaptat la pandemie

Mega Image a pregătit în ultimele luni un spot în care își îndeamnă clienții să cumpere responsabil. Este un spot adaptat la pandemie, având mesajul - „Gândește mega”

 

8. Emag, reclamă cu fiul Magdei Catone

Emag a lansat de două zile un nou spot. Despre Emag Genius, unde poți face cumpărături nelimitate cu beneficii premium. În spot apare și fiul Magdei Catone, Carol Ionescu. 

9. Alex Bogdan, reclamă la Paid România

Alex Bogdan, fost actor în Mondenii și bine cunoscut pentru spotul „Oskar”, apare acum într-o reclamă pentru Paid România.

De menționat că Bogdan mai este în două reclame, cea cu Oskar și una cu Telekom România, alături de Ghiță Ciobanul. 

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Legat de reclama "eMag", in Lampa lui Aladdin nu se afla niciun "Geniu", ci un "Jinni" (sau "Jinn" cunoscut si ca "Djinni" ori "Djinn", dar si mai popular in melodia "Genie In A Bottle" - Christina Aguilera -YouTube). Sau, pe romaneste, un "duh" sau un "spirit", nicidecum un "geniu". Asa ca cine a avut ideea reclamei face parte din categoria celor care traduc "compass" prin "compas", "library" prin "librarie" s.a.m.d. Ca si cei care au acceptat o reclama bazata pe jocuri fortate de cuvinte. E buna! Prinde la ignoranti! Ca sa nu mai amintesc chestia cu "triliardul".
  • 1. Superb spotul Sanador, parca ar fi un mini-documentar cu informatii utile despre inima. Foarte bine legat, transmite multa empatie. Iar vocea lui Iures suna cam ca a lui Morgan Freeman din documentarele despre Univers.
    2. Interesanta asocierea Kaufland cu muzica populara. Multe cadre, dar bine asezate. Poate ar fi fost bine ca propozitiile titrate sa fie citite. Emotie si bucurie!
    3. Tinmar, Paid si emag sunt niste maimutareli de tipul "V-am prins, vrajitoarelor". De la ultimii ma steptam la mai mult.
  • O mică prospectare nu ar strica înainte, nu știu de unde și pana unde PAID România este bancă. "Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea de asigurari obligatorii de locuință, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008."

Trimite un comentariu