Skip to main content

Victor Ilie, fost Inclusiv şi Rise Project, a ajuns la Recorder

 
Victor Ilie, fost Inclusiv şi Rise Project, a ajuns la Recorder

Echipa de jurnalişti de la Recorder are un nou membru. Victor Ilie, fost jurnalist la Rise Project şi Inclusiv, s-a alăturat redacţiei Recorder, potrivit unei postări pe Facebook a acestuia.

Publicitate

Se va ocupa de investigaţii, ramura pe care a mai acoperit-o la Rise, Inclusiv sau În premieră, cu Carmen Avram (unde a colaborat pentru o scurtă perioadă).

Reamintim că la începutul lunii aprilie Victor Ilie şi Luiza Vasiliu au părăsit proiectul Inclusiv, pe care îl fondaseră împreună cu Ştefan Mako, după cum Paginademedia.ro a relatat la vremea respectivă.

„Mi-e ruşine că am pus umărul la un fel de Caritas de presă”, declara la vremea respectivă Ilie despre proiectul Inclusiv, care a strâns peste 100.000 de euro de la donatori într-un an. Proiectul fusese un mare capital de încredere din partea publicului, acum un an şi jumătate.

Victor Ilie a fost marele câştigător la Superscrieri, în 2019, cu investigaţia sa „Institutul de Boli Inventate”. El semna materialul ca jurnalist Rise Project.

Din echipa Recorder mai fac parte Mihai Voinea, Cristian Delcea, Anca Simina, Andreea Pocotilă, Alina Păduraru, David Muntean, Alex Nedea, Andrei Udişteanu, Laurenţiu Ungureanu şi Ionuţ Duinea.

Interviul cu Victor Ilie, din Studioul Paginademedia.ro, acordat în martie 2019

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus