Skip to main content

„Haine” noi pentru Vivre. Brandul de home and deco şi-a schimbat logo-ul

 
„Haine” noi pentru Vivre. Brandul de home and deco şi-a schimbat logo-ul

„Haine” noi pentru Vivre. Retailer-ul online de mobilier şi decoraţiuni are o nouă identitate vizuală.

Publicitate

Cea mai importantă schimbare s-a produs la nivelul logo-ului, care s-a simplicat mult.

Modificările nu vor fi vizibile doar în România, ci şi în celelalte opt ţări în care e prezent brandul (Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croaţia, Polonia şi Grecia).

„Noua imagine pune accent pe întregul limbaj vizual, prin intermediul unui logo versatil şi al unui sistem de culori care oferă o abordare dinamică pe toate palierele de comunicare”, explică reprezentanţii companiei.

Aceştia au mai adăugat:

„Scopul întregului upgrade vizual este să ofere consumatorului o nouă experienţă în fiecare punct de interacţiune, diferită de cea anterioară.”

Proiectul a fost realizat în colaborare cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), care a oferit consultanţă.

Monica Cadogan (CEO şi Co-fondator Vivre), despre schimbări:

„Vivre face demersuri constante pentru a-şi consolida viziunea modernă, de referinţă în piaţa online de home & decor. Actualizarea identităţii vizuale este un demers firesc, pe care toată echipa îl îmbrăţişează cu interes şi deschidere. Sunt bucuroasă că după eforturi comune şi luni bune de lucru, vedem astăzi o nouă identitate de brand mai puternică şi mai concisă”, spune aceasta.

Logo înainte

Logo acum

VIDEO. Clip postat pe contul de Instagram Vivre

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Afi Afi
    Logoul nou e foarte neinspirat.
  • RzV RzV
    Nu inteleg de ce intr-un moment in care domeniul graficii e avansat se merge pe chestii asa de simple. Totul evolueaza si te astepti ca marile companii ce isi permit sa investeasca in imagine sa vina cu ceva unic, nu cu un font de scris luat random si facut logo.
  • R R
    Audientele serialului turcesc de aseara? A început grila de toamna la Kanal D si vad ca nu ati postat nici o audienta ? Pe luna august la capitolul stiri,filme,seriale,divertisment etc mai publicati audienta? Ca din luna mai nu ati mai dat
  • Iuli Iuli
    Doamne ce urat! Simplu fara niciun sens, mai bun era vechiu logo. Noile logo-uri din prezent parca sunt facute in paint.

Trimite un comentariu

sus