Skip to main content

Castelul Bran, închiriat pentru o seară de un brand de bere. Va găzdui o petrecere de Halloween

 
Foto: adweek.com
Foto: adweek.com

Castelul Bran a fost închiriat în acest an pentru o petrecere de Halloween. Desperados, marca de bere cu aromă de tequila, deţinută de Heineken şi populară în Europa, preia „castelul lui Dracula” pentru evenimentul din 31 octombrie, notează adweek.com.

Publicitate

Petrecerea va avea loc în online, fiind adaptată la situaţia globală. Se va transmite pe Facebook, Youtube şi Twitch.

Evenimentul s-a realizat cu ajutorul firmei de PR Edelman şi este o colaborare cu Elrow, un producător de muzică. DJ-ul petrecerii va fi producătorul britanic Eats Everything, care va pune muzică house, în timp ce utilizatorii „prezenţi” online vor fi proiectaţi în jurul Castelului Bran.

Diederik Vos, global brand director, despre evenimentul Desperados, via adweek.com:

„Petrecerile oferă un sentiment de neegalat de unire pe care atât de mulţi oameni îl doresc în acest moment. În timp ce măsurile de distanţare socială rămân în vigoare, vrem să găsim modalităţi de a readuce aceste experienţe.

Petrecea de la Castelul Bran din Transilvania promite un eveniment virtual unic de Halloween, care va permite petrecăreţilor să experimenteze aceeaşi emoţie.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nemilosu nemilosu
    Prostia nu e ilegala. Propun ca si parada de 1 decembrie si alegerile din 6 decembrie sa se desfasoare tot online. Sanchi!
  • Mile Mile
    Este ilegal oare
  • Iuli Iuli
    Petrecere online? Bem și mâncam mâncare online, super.
    Mai bine dau pe Netflix/HBO
  • Mihai Mihai
    Distantare sociala? Masca? Dezinfectare? Cum se asigura ca se fac masurile de protectie anti-COVID? Da, este online, dar vor fi unii acolo, organizatorii, invitatii, sponsorii. Sau regulile le respecta doar prostii?

Trimite un comentariu

sus