Skip to main content

Cătălin Măruţă, 13 ani de show la Pro TV: "Acum 13 ani, mă bucuram că aveam un site al emisiunii. Tehnologia a schimbat mult jocul"

 
Cătălin Măruţă, 13 ani de show la Pro TV: "Acum 13 ani, mă bucuram că aveam un site al emisiunii. Tehnologia a schimbat mult jocul"

13 ani a împlinit azi Cătălin Măruţă la Pro TV. 13 ani de când realizează emisiunea de după amiază.

Publicitate

Un scurt tir de întrebări pentru realizatorul Pro TV, în ziua aniversării.

De notat că, încă din primii ani, Show-ul lui Măruţă atrăgea de pe piaţa de publicitate bugete consistente.

Înainte de întrebări, două analize făcute la momentul respectiv de Paginademedia.ro. Pe toate emisiunile realizate de vedetele de atunci:

2008: Măruţă, vedeta nr. 1 la încasări din publicitate

2009: Ce vedete aduc cei mai mulţi bani? Măruţă rămâne pe primul loc. Divertis, Mircea Badea, Solcanu şi Cabral au fost mai productivi în 2009

Paginademedia.ro: Cea mai mare schimbare pe care o simţi din zona publicului acum, faţă de acum 13 ani?

Cătălin Măruţă: Tehnologia a schimbat mult jocul, modul de a interacţiona cu publicul şi cu invitaţii. E atât de uşor să faci o transmisiune live, să primeşti mesaje în timp real de la telespectatori, să faci instatories. Acum 13 ani, mă bucuram că aveam un website al emisiunii, nici nu îmi imaginam că vom comunica atât de uşor, atît de rapid!

Paginademedia.ro: Invitaţii de acum vs invitaţii de acum 13 ani?

Cătălin Măruţă: Unii dintre ei sunt copiii invitaţilor de acum 13 ani sau vin împreună cu familiile lor. În timpul care s-a scurs de la prima emisiune, vieţile noastre şi-au urmat cursul şi e foarte frumos să observăm asta privind, la propriu, câţi copii s-au născut între timp.

Paginademedia.ro: Cel mai frumos moment din cei 13 ani?

Cătălin Măruţă: Când am avut ocazia să le iau interviuri marilor campioni şi artişti ai României. Sunt prea mulţi ca să îi enumăr pe toţi, ceea ce mă face foarte mândru.

Paginademedia.ro: Cel mai greu moment din cei 13 ani?

Cătălin Măruţă: Să accept că e nevoie de o schimbare, că, dorind să fac exact ce vor ei să vadă, m-am îndepărat de la aşteptările lor de fapt.

Paginademedia.ro: Cea mai mare diferenţă dintre emisiunile de acum 13 ani şi cele de acum (emisiunile tale, evident)?

Cătălin Măruţă: Eu sunt mult mai relaxat şi cred că ne-am format o familie, avem un număr mare de invitaţi care ne calcă pragul în mod constant. Cum ar veni, emisiunea face parte deja din vieţile noastre, ale celor care o realizează, ale celor care ne urmăresc şi ale celor care vin în emisiune.

Paginademedia.ro: Măruţă de acum vs Măruţă de acum 13 ani?

Cătălin Măruţă: Cel de acum din 2020, faţă de cel din 2007, este mai matur, căsătorit şi tată pentru doi copii. Sunt mult mai împlinit.

Citeşte şi: VIDEO. 10 ani în 10 săptămâni. Cătălin Măruţă, LIVE, la interviurile Paginademedia

Citeşte şi: VIDEO. Măruţă, zece ani la Pro TV. Nu mi-e ruşine cu absolut nimic din ce am făcut în zece ani. Schimbare de siglă pentru show

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vulpirescul Vulpirescul
    Mareane , nu ne zici de unde vine el

    Dar tu nu ne zici de unde vin Accesatii tai?
  • martin mos martin mos
    oricum sunteti expirati si tu si dna marutza!
  • Eu Eu
    Pagina de media dati si voi pe ProTv HD si vedeti cum se vede. De ieri HD-ul se nasol, acum este SD. Poate obtineti un raspuns de ei.
  • Specialistu Specialistu
    Acum Mieasa si Observator 16 sunt peste Maruță și Teo în audiențe,paginademedia ar fi frumos sa mai dati audiente si din timpul zilei sa vedem cu sta Maruta ,Acces direct,Stirile Pro tv vs Observator
  • zf zf
    @Hocus, nu intra in hiatus. Se doreste de ceva ani sa fie bagat in hiatus Maruta, nimeni din Pro nu e prost, toata lumea stie ca Maruta e expirat, iar statutul acestei emisiuni in trust e de emisiune tolerata. Dar... ideea e ca s-a cam intors roata, la inceput Andra era tinuta in Pro datorita lui Marutza, acum Marutza e tinut in Pro datorita Andrei. Exista un targ tacit: Andra accepta tot ce i se da fara sa comenteze (de unde si aparitiile ei prin tot ce se poate, exasperant de multe la un moment dat...), iar Maruta ramane. Pro si-o doreste pe Andra, iar Andra isi ia jucariile si pleaca daca pateste ceva Maruta. Asta e explicatia, nu ca sefii Pro TV sunt prosti, cum comenteaza aiurea uneori unii oameni de pe aici...
  • an an
    Sincer era o televiziune, se numea OTV, de acum zeci de ani avea ceea ce au descoperit unii azi... mesaje de la spectatori pe care le urmarea live chiar prezentatorul... chiar pe toate... avea feedback de la ei prin sondaje... telefoanele intrau in direct unul dupa altul... folosea Skype cu invitati de prin toata lumea (mergea greoi, se vedea mai naspa, dar existau)... primea mail-uri cu attachment-uri pe care le prezenta in direct si deveneau viraluri... acum realizez ce atragea lumea atunci la OTV, ca revolutiona prin aceasta interactiune pe care o gasesc unii abia acum... (nu fac comparatii ca si continut)
  • metoo metoo
    L a cam shifonat Teo in ultima vreme:))
  • Hocus Hocus
    Cu așa ocazie specială, nu intră în hiatus permanent?
  • Mile Mile
    Mareane , nu ne zici de unde vine el

Trimite un comentariu

sus