Skip to main content

Cătălin Ştefănescu revine cu un nou sezon al emisiunii „Garantat 100%”, la TVR 1

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Emisiunea „Garantat 100%” revine în grila de toamnă TVR. Cătălin Ştefănescu dă startul noilor ediţii începând cu acest final de săptămână.

Publicitate

Concret, prima ediţie a noului sezon va avea loc duminică, 11 octombrie, de la ora 23:00 pe TVR 1.

În cadrul producţiei vor fi invitaţi cercetători cu reputaţie internaţională, medici, oameni de ştiinţă, artişti, sportivi, personalităţi din cele mai diverse domenii de activitate, mai spun cei de la TVR.

Primul invitat va fi Claudiu Stoicescu, medic cardiolog. Doctorul Stoicescu va vorbi despre raportul între felul în care trăim şi starea noastră de sănătate, despre realitatea spitalelor româneşti, despre necesitatea de a schimba din temelii felul în care abordăm relaţia între pacient şi medic.

Cătălin Ştefănescu, despre noul sezon din „Garantat 100%”:

„Tot ce se întâmplă cu noi, cu fiinţele umane, ţine de cultură. Şi e cultură fundamentală! Nu doar cărţile, nu doar filmele, nu doar bibliotecile, nu doar sălile de spectacol sunt cultură. Tot ce se întâmplă cu noi, ca fiinţe, ţine de cultură!

În fiecare seară de duminică, la TVR 1, vă aşteptăm la întâlnirea cu oameni care încearcă să ducă lumea înainte şi s-o facă mai bună, cu compatrioţi care nu şi-au pierdut nici demnitatea, nici speranţa.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    sunt curios daca macar sezonul acesta au inceput sa filmeze emisiunea in HD.

Trimite un comentariu

sus