Skip to main content

Corona-conspiraţii cu 5G şi nanoparticule. Naşul TV şi Radu Moraru, o nouă sancţiune. Membru CNA: „Nu-ţi vine să crezi că poate exista aşa ceva”

 
Corona-conspiraţii cu 5G şi nanoparticule. Naşul TV şi Radu Moraru, o nouă sancţiune. Membru CNA: „Nu-ţi vine să crezi că poate exista aşa ceva”

CNA. O nouă serie de corona-conspiraţii apare la Naşul TV, iar Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat decizia de a sancţiona postul. Ceva mai blând faţă de precedentele abateri. Postul condus de Moraru ajunge la astfel la a şaptea sancţiune în ultimele patru luni.

Publicitate

Cu cât a fost sancţionatul postul TV?

Membrii CNA au vizionat o emisiune din 25 august şi au sancţionat postul lui Moraru cu 5.000 de lei. Propunerea a venit din partea Dorinei Rusu. În total, Naşul TV a ajuns la o sumă record: 100.000 de lei. Aici s-a ajuns după sancţiunile pentru conspiraţii din ultimele luni.

„Nu-ţi vine să crezi că poate exista aşa ceva”, a spus Dorina Rusu în şedinţa CNA.

În producţia moderată de Morar din august s-a vorbit despre conspiraţii conform cărora Coronavirusul nu este o afecţiune serioasă, masca de protecţie nu protejează pe nimeni, iar vaccinul care se pregăteşte va injecta nanoparticule prin care vom fi controlaţi de reţelele 5G.

Acesta a mai spus, de asemenea, că autorităţile induc în eroare şi traumatizează copiii şi generaţiile următoare. S-a legat şi de părinţi, fiindcă ar fi laşi şi aruncă fricile şi erorilor lor asupra copiilor.

În emisiunea sancţionată astăzi a continuat cu conspiraţiile şi cu acuzaţiile. Printre altele a spus:

  • Gândiţi-vă apoi că frica asta inoculată, copilul să nu moară la şcoală de Covid pe care copilul nu o are acuma. Sau, dacă o au copiii, o au puţin, dar frica asta se va accentua şi asupra copilului şi o va duce toată viaţa şi toată viaţa aşa va fi, că vine Covid-u după colţ.
  • Deci, frica asta vă va determina că după aceea, că aşa vă spun arafaţii şi televiziunile mincinoase care au luat bani ca să vă mintă, şi când iese afară şi când merge la magazin, deci, practic, dacă îl luăm şi pe Rafila care a pus bomboana pe colivă, şi acasă ar trebui să poarte copiii, mai ales dacă sunt părinţi cu co-morbidităţi, v-am spus, le plac foarte mult cuvântul acesta sau bunici.
  • Deci, cum ar veni, stau ca prostul şi vă întreb pe toţi aşa, măi, dar de ce, ne-a făcut pe noi Dumnezeu direct cu mască? Adică, de ce nu ne-a făcut Dumnezeu fără gură, fără nas, fără ochi, că pe acolo intră Covid-u.
  • V-am spus, unii au avut ideea să lege copiii cu nişte lanţuri, ca la câine, domnule, îi laşi lanţul cât vrei tu ca cică, să-şi păstreze distanţa socială, alţii vorbeau de nişte ţarcuri. Deci, vine copilul, l-ai băgat în ţarc ca pe oaie, nu iese de acolo, decât cu pipi, caca şi trebuie luat pe sus. La şcoală, v-am spus, li se fac nişte cuşete, dar, repet, până la urmă, nu te protejează nimic de Covid, nici masca, nici pepsi-glass-ul, cum a zis Anisie, şi duci Covid-ul acasă, copilul transportă Covid-ul acasă, dacă ne luăm după Rafila
  • Mai văd şi acum copii mergând cu bicicleta pe stradă şi cu mască pe bot. Că îţi vine să leşini. Păi, dacă ar fi aşa, v-am spus, ne făcea Dumnezeu pe toţi cu mască! Deci, scazi imunitatea bombardând creierul copilului pe care îl traumatizezi pe toată viaţa, dar bagi în el tot ceea ce teoretic ar trebui să elimine în atmosferă. Deci, nu se leagă, oameni buni!
  • Dar de ce trebuie să suferim cu toţii pentru că unii nu ştiu care este varianta simplă, cum să te faci bine? Şi nu să arunci fricile tale şi erorile tale din viaţă asupra copiilor? N-au nicio pregătire medicală, oameni buni! Şi totuşi ei ştiu că trebuie să le pună mască la copii! Părinţii, mă gândesc.Cei care vor neapărat să-i ducă la şcoală pe copii.Şi aicea îi întreb şi pe profesori şi pe educatori. Mă, dar voi v-aţi pus problema că o să intraţi în puşcărie? Sau aţi stat aşa, în vacanţă, cu roţile în sus şi nu ştiţi de legile astea, ale arafaţilor?
  • Deci, copilul instinctiv îşi dă jos masca.Şi pentru asta va fi pedepsit, va fi supus unei torturi psihice, pedepse şi trauma asta, ”pune-ţi masca, fiindcă îl omori pe colegul tău sau omori colegii tăi!
  • Pe 19 septembrie facem un mare protest pentru libertate, adică să le aducem aminte mai ales părinţilor care sunt prizonierii acestui Absurdistan
  • Să le spuneţi părinţilor că nu mai au drepturi. De când ai copilul la şcoală, gata, tu nu mai vezi copilul dacă ţi-l ia DSP-ul. Tu nu ai de unde să ştii de ce a murit,Doamne fereşte, dar aşa se va întâmpla. Că dacă tu copilul are hipoxie sau are alte probleme şi tu îl tratezi de Covid, copilul va putea să moară, da?Spitalul s-a scos, domnule, ai avut ghinion, a murit de Covid, îşi ia banii şi tu eşti o victimă a sistemului. Cea mai mare nenorocire care se poate întâmpla în viaţă este să-ţi moară copilul. Este cea mai mare, nu există ceva mai distrugător pentru un om.

CITEŞTE ŞI: Corona-Conspiraţii. „Serialul Naşul”, nou episod. Radu Moraru atrage încă o amendă: 40.000 de lei. CNA: Dublăm sancţiunile până ajungem la amenda maximă

CITEŞTE ŞI: Nicio şedinţă fără Naşu'. CNA, o nouă amendă pentru Radu Moraru. Ceva mai blândă. Moraru, la TV: „Vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism”

CITEŞTE ŞI: Naşu', maşina de împroşcat conspiraţii şi acuzaţii. Şi are destule! A mai bifat şi o amendă

CITEŞTE ŞI: DELIR la TV. Ploaie de cospiraţii şi acuzaţii, însă Naşul şi-a găsit naşu'. Radu Moraru, două amenzi consecutive pentru derapaje pe bandă rulantă

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    Cred ca Nasu nu stie cum sa scape de frecventa asta, altfel nu-mi explic toate ineptiile pe care le debiteaza.
  • daniel daniel
    nu stiu de ce mai exista o infectie de tv ca porcaria aia,,si de ce *** moraru nu e la parnaie
  • Afi Afi
    Minciuna și libertatea de exprimare sunt lucruri diferite.
  • jk jk
    Gabriel ,nu chiar,libertatea de exprimare nu e chiar nelimitată. Si la tv trebuie să respecți niste reguli, chiar si mai absurde
  • jk jk
    Marin
    Eh,s-a mai calmat oleaca
  • Marin Marin
    A zis CNA-ul pesedist ca o sa mareasca amenzile pt. *** asta
  • Gabriel Gabriel
    Care e ideea acestor sanctiuni ? Unde e dreptul la libera exprimare si libera gandire ? Daca cineva nu e de acord cu teoriile astea, sa schimbe canalul si gata. Solutii sunt, si nu se cheama amenzi.

Trimite un comentariu

sus