Skip to main content

Un nou serviciu de streaming vine în România. De sport. Abonamentul: 10 lei!

 
Foto: The Value Engineers
Foto: The Value Engineers

O nouă ofertă pentru fanii competiţiilor sportive din România. Platforma sportivă de streaming engleză DAZN se va lansa şi în ţara noastră, începând cu 1 decembrie.

Publicitate

Cât costă un abonament lunar? Ce competiţii se vor transmite în România?

Competiţiile transmise în România vor fi, pentru început, cele de box. Vor fi gale în direct, lupte clasice şi documentare. În alte ţări, are drepturi pentru mult mai multe competiţii (detalii, mai jos).

Un abonament pe lună la DAZN va costa 2 lire sterline, adică 10 lei. Pentru unele ţări poate fi şi mai puţin. Reprezentanţii companiei anunţă că abonamentul se poate anula oricând.

DAZN se poate urmări pe telefon, tabletă, smart tv sau de pe consola de jocuri. Totul va depinde de ţara în care îl accesezi.

Informaţia privind lansarea în România este confirmată chiar pe site-ul oficial, dazn.com, acolo unde un anunţ te întâmpină de la început: „DAZN se lansează în ţara ta. Te poţi înscrie de la 1 decembrie 2020”.

DAZN se lansează în România din 1 decembrie

DAZN este valabilă pentru moment doar în Brazilia, Spania, Germania, Austria, Elveţia, Canada, Italia, Statele Unite şi Japonia. Începând cu 1 decembrie 2020, platforma se va extinde în peste 200 de ţări, inclusiv România.

DAZN s-a lansat pe 8 iulie 2015 în Londra, Marea Britanie, fiind deţinută de John Skipper. CEO-ul companiei este James Rushton.

Platforma de streaming are foarte multe drepturi tv din diverse sporturi: fotbal, fotbal american, baseball, atletism, baschet, volei pe plajă, bowling, şah, sporturi de contact (UFC, box), cricket, ciclism, darts, eSports, hochei pe iarbă, futsal, golf, gimnastică, handbal, curse de cai, hochei pe gheaţă, motorsport, wrestling (WWE), rugby, tenis de masă, tenis de câmp, sporturi de iarnă şi volei.

Drepturile TV diferă de la ţară la ţară. De exemplu, în Germania şi Austria au preluat multe drepturi pentru competiţii de fotbal, iar în America de Nord transmit cele mai populare sporturi, precum baseball, baschet sau fotbal american (NFL).

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Boro Boro
    Interesant! Eu cred ca afacerea va prinde la publicul din Romania!
  • Popescu Popescu
    @Mile abonamentul e 10 lei, nu 7,99. Scrie clar pe site că sunt 2 lire sterline. Fă un calcul simplu. Pot fi reduceri pentru alte țări, dar nu s-a specificat.
  • Milimilsor Milimilsor
    Miercui si joi Pro a sters pe jos cu Antenuta ta , ha ha ha
    Plangi Milishorule!
  • Mile Mile
    Abonamentul e 7,99 RON
  • Milimilsor Milimilsor
    Numai postaci ca Mile abereaza pe alte stiri. Pe stirea cu Sacrificiul nu comentezi? De frica Antenuta a pus serialul la ora 22. De ce nu pune la 20:30? Oare de frica Fierbintenilor?
    Iar audientele de miercuri sau joi nu le ceri? Cand Pro a sters pe jos cu Antenuta ta?
    Visuri iar peste Chefii tai , plangi Milishorule!
  • Mile Mile
    Numai postaci raman la filme cu reclame

Trimite un comentariu

sus