Skip to main content

Epic Show revine în grila Prima TV, după cinci ani de absenţă

 
Foto: Prima TV
Foto: Prima TV

Emisiunea de pamflet Epic Show revine în grila Prima TV, după o absenţă de cinci ani. Prima ediţie debutează la finalul acestei săptămâni.

Publicitate

Concret, emisiunea este programată în grilă de sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 22:00.

Cei patru epici, Bogdan Bob Rădulescu, Adrian Cucu, Dragoş Stan şi Tiberiu Codorean vor discuta într-un mod ironic despre mai multe subiecte din diverse domenii: de la politică la monden, de la industria muzicală la sport şi publicitate.

Codorean, despre noul sezon al emisiunii:

“În calitatea noastră de formatori, deformatori şi reformatori de opinie (suntem patru epici care-s, de fapt, cinci, exact aşa cum cei trei muschetari erau patru), interpretăm în cheie pamfletică realitatea cu scopul de a o face mai digerabilă, mai puţin incomodă, mai roz chiar. Şi o facem într-o manieră originală, personală şi, cel mai important, auto-ironică.

Formatul emisiunii va reflecta îndeaproape specificul anului 2020, deci va fi super haotic, total improvizat, foarte viral şi absolut incredibil. Feelingul emisiunii va fi parţial “doar umorul ne mai poate scoate din întuneric”, parţial “bărbaţi de 40 de ani încercând să impresioneze fete tinere”, cu puţin “nu-mi dau seama despre ce e vorba, dar e amuzant” presărat pe deasupra. Facem emisiunea în ideea că e posibil să le placă oamenilor să ne vadă cum ne distrăm între noi. Dacă nu le place, măcar ne-am distrat în noi.”

Epic Show debuta în 2014 pe Prima TV

Nu este pentru prima dată când Prima TV introduce în grilă această producţie. Prima dată s-a întâmplat în primăvara anului 2014. Pe atunci, echipa emisiunii Cenzurat, de la Look TV, a venit să facă Epic Show la Prima, dar show-ul a fost „prea dur” pentru tv.

A debutat în aprilie 2014 pe tv, după ce timp de trei săptămâni a fost difuzată exclusiv pe online, pe site-ul adevarul.ro, în fiecare sâmbătă de la ora 22.30. Postul a mai anunţat un sezon în toamna aceluiaşi an, dar apoi producţia a dispărut din grilă.


CITEŞTE ŞI: Echipa emisiunii Cenzurat, de la Look TV, face Epic Show la Prima TV. Emisiunea este produsă de firma lui Huidu. Alte premiere pe TV


CITEŞTE ŞI: Epic Show, prea dur pentru TV. Emisiunea debutează doar online, pe Adevărul.ro, nu şi pe Prima TV


CITEŞTE ŞI: Epic Show, în sfârşit pe TV. Emisiunea va fi difuzată din 7 aprilie pe Prima TV


CITEŞTE ŞI: Epic Show nu a convins audienţa. Emisiunea a ţinut Prima TV doar pe locul şapte


CITEŞTE ŞI: Prima TV, amendată pentru Epic Show, Killer Karaoke şi o ştire despre un accident


CITEŞTE ŞI: Un nou sezon Epic Show începe la Prima TV


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • carl carl
    Nu inteleg de ce astia sunt considerati comedianti. Probabil au relatii, ca altfel nu se explica promovarea lor. Umor scremut, vulgar, jalnic de tot.
  • Alin MN Alin MN
    sunt preferatii mei
    ma bucur atat de mult, asteptarea a fost meritata. ei pot revitaliza umorul patat de pe tv :)
    Ad e un habarnist, nu stie ca Prima este in reconstructie dupa ce a fost cumparata de un nou patron.
    Ddd nu stie de gluma, după cum scrie iti dai seama ca ar rade doar daca s-ar uita la Iumor incontinuu
  • ddd ddd
    băieții ăștia sunt cel mult de nivelul look nu îi văd atât de wow acolo și nu înțeleg ce e atât de special la băieții ăștia fac niște glume de cartier din alea din anii 2000 cât de curând îi vor muta la altă oră ei pot face glume Doar de Nivelul ăla look atât nu să te bați cu ei la miză mare dacă am râs la cel puțin două glume din 20
  • Ad Ad
    Gata, locul 1 pentru Prima! Au rezolvat grila de programe. Asta lipsea de la Prima, în rest, totul merge perfect. Vai mama lor!

Trimite un comentariu

sus