Skip to main content

Live-uri mai lungi pe Instagram. Decizia este legată de pandemie

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Live-uri mai lungi pe Instagram. Platforma se adaptează la pandemia de coronavirus şi extinde limita timp pentru transmisiunile în direct, scrie techcrunch.com.

Publicitate

Astfel, durata unui flux live va creşte de la 1 oră până la 4 ore pe platformă. Va fi, astfel, acelaşi număr de ore ca pe Facebook.

Schimbarea, spun cei de la Instagram, îşi propune să îi ajute pe influenceri să treacă de la evenimentele obişnuite la cele online, în contextul situaţiei globale actuale.

În această categorie s-ar încadra: influenceri, instructorii de yoga şi fitness, profesori, muzicieni, artişti sau activişti. Spre exemplu, live-urile pe Instagram au crescut cu peste 70% în Statele Unite în ultimele luni, menţionează sursa citată.

Instagram va arhiva clipurile în direct

De asemenea, Instagram va mai adăuga o opţiune „în curând”. „Live Now” din IGTV va avea şi o secţiune de arhivare, astfel că utilizatorii pot vizualiza clipurile creatorilor de conţinut timp de 30 de zile, în cazul în care nu au putut sta în direct.

Secţiunea de arhivare există în prezent pe Instagram, însă se aplică în cazul „story-urilor” sau postărilor de pe conturi. Înregistrarea în direct rămâne arhivată timp de 30 de zile, urmând ca apoi să fie ştearsă definitiv.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Miu Miu Miu Miu
    Pe facebook nu erau 8?

Trimite un comentariu

sus