Skip to main content

Iuliana Tudor revine cu noul sezon din Vedeta Populară, pe TVR 1

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Talent show-ul de folclor „Vedeta Populară” revine cu sezonul 5 în luna octombrie. Iuliana Tudor, producătoarea şi prezentatoarea emisiunii, numeşte noul sezon ca fiind „de linia întâi” din cauza pandemiei globale.

Publicitate

Noul sezon din „Vedeta Populară” se va vedea pe TVR 1 în fiecare duminică, începând din 11 octombrie.

În total au fost selectaţi 45 de cântăreţi din numărul mare de interpreţi amatori care au venit la preselecţiile desfăşurate în primăvară în toată ţara, anunţă reprezentanţii postului.

În fiecare duminică, timp de nouă săptămâni, vor fi câte cinci pe scenă. Dintre ei, doar unul se va califica în semifinală, iar apoi cinci finalişti se vor lupta pentru titlul de „Vedeta Populară”, dar şi marele premiu în valoare de 10.000 de lei.

Juriul este format din interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatorul TV Elise Stan, Grigore Leşe – artist, doctor în muzică şi profesor la Universitatea din Bucureşti şi poetul Mircea Dinescu.

Ca şi în sezoanele trecute, fiecare dintre cele nouă ediţii preliminare „Vedeta populară” are trei probe, la finalul cărora câte unul dintre cei cinci concurenţi se califică în semifinală.

S-a întâmplat şi un eveniment mai puţin plăcut la filmări. Pentru una dintre concurente, evoluţia în sezonul 5 „Vedeta populară” s-a încheiat, brusc, cu o zi înaintea semifinalei, după ce a fost testată şi depistată pozitiv cu noul coronavirus. Echipa de producţie a decis că, pentru ea, se va păstra un loc direct în semifinala sezonului viitor al emisiunii.

Iuliana Tudor, despre noul sezon din „Vedeta Populară”:

„Un show muzical de o asemenea anvergură ca Vedeta populară e dificil de realizat fără spectatori. E greu pentru concurenţi să nu simtă susţinerea celor din sală, să nu se bucure de ropotele de aplauze de la finalul unui moment reuşit.

A fost nevoie să ne adaptăm din toate punctele de vedere, pentru siguranţa celor din platou. Ne-am coordonat fluxul de producţie astfel încât telespectatorii TVR 1 să aibă parte de acelaşi nivel de calitate cu care i-am obişnuit. Am reuşit să păstrăm aceleaşi emoţii şi, mai ales, bucuria reîntâlnirii.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei-constantin andrei-constantin
    marele premiu nu era in valoare de 100.000 de lei ? in articol scrie 10.000 de lei...
  • Livia Pila Livia Pila
    Dinescu, *** Oare nerușinarea lui Gradea, Dirvariu, Mircea Radu e fără margini?
  • Mile Mile
    Numai vocea a dispărut, penibile scuzecu , să se facă, iumor iar lider peste vlad mascati pensionari la postaci
  • R R
    Dati audientele de aseara ,iumor lider de audienta
  • Tudor Tudor
    Iar face Dinescu disidenta la TVR? Pai si la Romania 9 face disidenta, si la Politica si delicateturi, fiind client vechi, din comunism al TVR-ului, facand si atunci disidenta recitand poezii pe post cu ajutorul nomenclaturii de atunci. Disidenta sa fie, dar sa mearga banutzu.
  • Dan Manos Dan Manos
    O emisiune produsa extern dar pe infrastructura TVR, deci o capusa. Traiasca Cazan si Bivolul, Zucherro Media. Banu merge.
  • Liza S. Liza S.
    Ati vazut promo la emisiune? Jalnic. Daca si emisiunea e la fel, eu m-am lamurit.
  • Mile Mile
    Slabi concurenți , în rest e nevoie de acest gen , chiar oare de ce sunt asa, poate e învechit stilul promovat

Trimite un comentariu

sus