Skip to main content

Mădălina Dobrovolschi pleacă de la Realitatea Plus: „Postul a decis o schimbare de politică editorială”

 
Mădălina Dobrovolschi pleacă de la Realitatea Plus: „Postul a decis o schimbare de politică editorială”

UPDATE. Roxana Băncuţă, directorul executiv de la Realitatea Plus, a declarat pentru Paginademedia.ro că „nu există nicio schimbare în politica editorială a staţiei”.

Publicitate

Citeşte şi: Emisiunea Mădălinei Dobrovolschi, preluată de fata patronului Realitatea Plus


PLECARE. Mădălina Dobrovolschi părăseşte Realitatea Plus, la nici şase luni de când revenise în presă. Dobrovolschi s-a ocupat, din martie, de emisiunea Legile Puterii unde venise pe locul lăsat liber de Denise Rifai.

La plecare ea acuză schimbări în politica editorială a staţiei: „Postul a decis o schimbare de politică editorială, după cum spune într-o postare pe Facebook, fără însă a mai face şi alte precizări.

„A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Vă mulţumesc mult pentru ca aţi fost alături de mine”, scrie de asemenea.

În aceeaşi postare, ea face o menţiune importantă:

„Nu mă alătur echipei de Guvernare”, spune realizatoarea.

Reamimtim că a trecut şi prin zona politică. Decizia de a se alătura Realitatea Plus se întâmpla la doar câteva luni după ce demisionase din poziţia de purtător de cuvânt al preşedinţiei. În decembrie 2019, ea şi-a anunţat demisia din funcţia de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, după mai bine de trei ani.

Carte de vizită:

Până în decembrie 2019, Mădălina Dobrovolshi (fostă Puşcalău) a fost purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, funcţie în care a stat peste trei ani (din august 2016).

Până la poziţia de la Cotroceni, a lucrat la televiziuni precum Antena 3, B1 TV şi, pentru scurt timp, la TVR, înainte de a trece în zona comunicării.

Pe vremea când era realizatoare de emisiuni la B1 TV, ea a moderat una dintre cele două dezbateri din campania pentru prezidenţiale, dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta.


Mădălina Dobrovolschi, din nou moderatoare TV. Când are prima emisiune la Realitatea


Citeşte şi: A demisionat Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei


Citeşte şi: Mădălina Puşcalău - Dobrovolschi, purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis


Demisie la Realitatea Plus. Denise Rifai părăseşte staţia de ştiri


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  •  Andrei Andrei
    @Dragoș,m-am documentat și din alte surse.De la Digi am aflat că lui Clitoris Armand i-a spus Zeul Alegerilor că sunt camerele oprite și că interesul principal e să se găsească cine a dat imaginile Antenei 3 ca mai apoi să fie exterminat.:))
  • Dragos Dragos
    Mvaai, psd-istul Andrei a pus botul la ce spun cele 2 televiziuni psd-iste, fara sa se documenteze din mai multe surse.
  • mihai mihai
    Se schimba politica editoriala,deci proasta recunoasta ca asta facea,nu ai cum sa te alaturi echipei guvernamentale cand esti acolo demult
  • Insolvenţa TV Insolvenţa TV
    Biata Puşcalău a rămas fără coledzi pentru că fata lu' tata i-a făcut capul calendar lui Păcuraru ăl bătrân până a obţinut postul Puşcaloaicei. Deci nici vorbă de vreo schimbare a politicii editoriale a dughenei securiste (ce glumă bună), e doar un cadou pentru prinţesă.

    Poate i se face milă de ea dictatorului şi o primeşte înapoi să-i facă pantofii la Cotroceni. Sau poate nu.
  •  Andrei Andrei
    Fosta purtătoare de paltoane a lui Iohannis poate s-a supărat că Realitatea a dat,după 3 ore, imaginile cu dreapta românească furând voturi din Sectorul 1 și scotocind printr-o cameră securizată.
  • nickro nickro
    Cea mai buna politica a postului, direct din gura sefului: „Băi, respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!”

Trimite un comentariu

sus