Skip to main content

OFICIAL. Marţi 13, ziua de când Pro TV are un nou proprietar. Schimbare la vârf în compania-mamă. Şefii mari, înlocuiţi

 
OFICIAL. Marţi 13, ziua de când Pro TV are un nou proprietar. Schimbare la vârf în compania-mamă. Şefii mari, înlocuiţi

OFICIAL. De azi, Pro TV are un nou proprietar. Grupul ceh PPF anunţă achiziţia grupului CME, care deţine şi Pro TV, dar care are afaceri media şi în alte ţări din regiune.

Publicitate

Este ziua în care cei doi CEO ai companiei au fost înlocuiţi: e vorba de Christoph Mainusch şi de Michael Del Nin.

Au fost numiţi doi directori noi peste toate operaţiunile, inclusiv cele din România.

Deţinut de miliardarul ceh Petr Kellner, PPF Group N.V va opera Pro TV şi afaceri media din Slovacia, Slovenia, Bulgaria şi Cehia.

„Din acest moment, Didier Stoessel va prelua funcţia de director executiv peste operaţiunile CME din Cehia, România, Slovacia şi Slovenia.

Lubos Jetmar a fost numit director peste operaţiunile CME Bulgaria, resposabil cu strategia şi planul de dezvoltare”, anunţă oficialii grupului de investiţii.

Achiziţia oficială vine la o săptămână după ce Comisia Europeană a aprobat tranzacţia prin care Central Media Entreprises, compania-mamă a Pro TV, trece la PPF.

„PPF deţine acum în totalitate operaţiunile CME din România, Slovacia, Slovenia, Bulgaria şi Cehia”, menţionează sursa citată.

Petr Kellner, acţionarul majoritar, a spus:

„Suntem conduşi de un sentiment de responsabilitate, având în vedere realizările CME pe aceste reţele TV. Vrem să ne bazăm pe acele succese şi pe poziţia pe care aceste reţele o ocupă pe pieţele lor ca radiodifuzori independenţi. Noi aşteptăm cu nerăbdare să găsim noi oportunităţi de afaceri între operaţiunile media şi serviciile de telecomunicaţii.

Suntem încântaţi să avem un astfel de public puternic şi loial, iar intenţia este să consolidăm relaţia cu publicul nostru", a spus acesta.

Comunicatul oficial al CME cu noua conducere, aici


Citeşte şi: Anunţ OFICIAL. Compania-mamă a Pro TV va avea un nou proprietar. Tranzacţia, evaluată la 2,1 miliarde de dolari


Despre PPF Group

Grupul PPF investeşte în mai multe segmente de piaţă, inclusiv servicii financiare, telecomunicaţii, biotehnologie, imobiliare şi inginerie mecanică. Creşterea PPF Group se bazează pe dezvoltarea industriilor tradiţionale şi noi, a construirii infrastructurii moderne şi a economiei digitale.

Abordarea PPF Group se întinde din Europa până în America de Nord şi în toată Asia. Grupul PPF deţine companii active, care îşi ridică valoarea la 49 de miliarde de euro (la 31 decembrie 2019) şi are 135.000 de angajaţi la nivel global.

Citeşte şi: De săptămâna viitoare noul patron al Pro TV îşi intră în drepturi. Comisia Europeană a aprobat vânzarea companiei-mamă a Pro TV

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Allex am spus demult ca vor fi schimbari aceasta conducere scartia demult sa vedem cu ce vine nou ., mile treci la izolare .
  • mile mile
    a aparut postacii
  • Valentin Valentin
    PPF poate o să facă ceva nou și trebuie o schimbare pentru PRO 2 cum era înainte cu emisiuni/seriale iar PRO Cinema/ PRO GOLD să treacă la HD ! Mult succes.
  • Allex Allex
    Asta da veste! Se întâmplă lucruri extraordinare! Totodată , de azi CME are o nouă structură de conducere, și este foarte posbil ca domnul Stoessel să numescă un nou director general peste grupul Pro Tv.

Trimite un comentariu

sus