Skip to main content

Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV. Direcţia?

 
Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV. Direcţia?

Jurnalista Roxana Hulpe urmează să plece de la Pro TV, după cinci ani la postul de televiziune.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, reporterul Ştirilor Pro TV părăseşte televiziunea pentru un alt post generalist. Este vorba de Prima TV, televiziune la care Hulpe va fi prezentator al unuia dintre jurnale.

Conform aceloraşi surse, Roxana Hulpe va fi la pupitrul Focus 18, principalul jurnal al staţiei, în zilele de la sfârşitul săptămânii.

Contactată de Paginademedia.ro, Roxana Hulpe nu a comentat informaţia. "Ce pot spune este că acum sunt reporter al Ştirilor Pro TV", a declarat scurt jurnalista.

Roxana Hulpe Carte de vizită:

  • A venit la Pro TV în urmă cu cinci ani, ca reporter pe social. Ulterior s-a specializat pe educaţie.
  • Înainte de Pro TV, a lucrat la TVR Cluj, aproape doi ani şi la începuturile Look TV, post deţinut la acea vreme de Arpad Paszkany.
  • Este absolventă a facultăţilor de Litere şi de Geografie, instituţii ale Universităţii Babes-Bolyai.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lazarova Lazarova
    Deci va prezenta stirile de seara din week-end. Probabil nu e vorba de bani mai multi, ci de un program mai usor, flexibil. Meseria de reporter e foarte solicitanta.
    Cine stie, poate vrea sa devina mamica si vrea un program lejer de prezentatoare de stiri de week-end.
  • Aurisan Aurisan
    Drum bun. Deci putin la Look, 2 ani la TVR si 5 la Pro TV. Poate daca mai stateai cam 5-10 ani la Pro TV, poate te mutai la prezentatoare de stiri...
  • marian marian
    Poate pentru bani poate nu , cred ca i s-a oferit un post de prezentatoare ,cam toate vor acum sa prezinte jurnalul la pro nu are loc ,
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    Ii trebuie si ei bani de nunta, Chef D'artagnan nu mai castiga cu bucatareala de cand cu covid-ul asa ca pleasca si ea unde i-au promis mai multi bani.
  • Sabina Sabina
    Allex ,imi place mult cum comentezi despre Pro Tv si te citesc mereu cu drag .Bravo
  • Allex Allex
    Zf, Andrei, așa e. Și din păcate, Știrile Pro Tv înseamnă EI, mai mult decât “învelișul” Esca, Dedu, Dascălu &co. Pentru necunoscători, în cadrul știrilor, jurnaliștii care fac teren, mai și redactează și montează, deci ei practic sunt Știrile. În ultimii 2-3 ani, echipa de la știri s-a schimbat în mai multe rânduri.
  • zf zf
    Confirm si eu ca e cum spune Andrei. Si salariile oamenilor de la alte departamente din PRO se invart tot in jurul a 3.000 de RON, nu sar de suma asta. Asta asa, ca sa nu mai creada lumea ca daca esti in PRO esti putred de bogat. Nu. E chiar invers. In PRO te tine doar faptul ca vrei sa iti faci munca la standarde inalte, dar vine un moment cand trebuie sa pleci pt. ca ai nevoie de bani pentru o casa, pentru un copil, de un program normal etc.

    E cam trist ca se destrama si echipa de la Stiri. Roxana Hulpe, Liliana Curea, Mihai Peticila, Vitalie Cojocari & restul sunt fiecare f. buni pe ceea ce fac. Nu stiu ce salarii au ei acolo la ei in departament, dar stiu cat muncesc si mi se pare de c***** din partea PRO ca de fiecare data cand pleaca un om bun, nu ii face o oferta mai buna ca sa ramana, nu se straduieste in niciun fel sa-l pastreze pe omul ala. In fine, nu e treaba mea sa judec, eu sunt nimeni.
  • Biz Biz
    sa pleci de la proteve la prima pentru niste bani in plus poate fi mai degraba drumul de iesire din meseria asta, ca nici macar un prost nu ar putea spune ca e un pas inainte. asta cu sa vezi ce proiect au aia e pt fraieri, e suficient sa va uitati la kanal d cati bani au bagat in statie, cine e in spatele lor, la fel si la digi, si uitati-va unde sunt in piata. piata de teve e asezata de multa vreme, asta nu inseamna ca nu sunt si azi visatori si povestitori ca ce o sa faca si o sa dreaga. in afara de proteve, antena 1 si sa zicem si kanal d, mai mult din respect pt cat au investit, restul nu fac business de televiziune.
  • Gabi Gabi
    A demonstrat că e mai mult decât un reporter, fiindcă în toate transmisiunile făcea mai mult decât să informeze de la fața locului și era o plăcere s-o asculți. Live-ul de 1 Mai cu plaja pustie a fost într-un mare fel. Pierdere pentru Pro.
  • Mihail Mihail
    @Miu e de ani de zile intr-un soi de 16:9, acum se discuta despre iminenta trecere la HD.
  • Mihail Mihail
    @ddd: Bebe Cotimanis nu cred ca a plecat doar pentru ca nu mai era platit la acelasi nivel. Cred ca e vorba si de respect si modul in care a fost tratat. Lituanianul cred ca orice om este de inlocuit.

    Daca ii da prin cap sa rezileze si contractul cu Frame Film (care produc Las Fierbinti pentru Pro si mai si detin marca, din ce stiu) s-a cam terminat magia Pro. Singurul lucru care mai duce Pro pe locul 1 sunt filmele Warner si Las Fierbinti (o chestie de pe vremea lui Adrian Sarbu).
  • ddd ddd
    din punct de vedere administrativ editorial este responsabilitatea managementului să își păstreze oamenii și în special a primului om din management și ăsta este încă un motiv pentru care domnul ăla trebuie să plece.

    dacă După atâția ani nu reușești să îți ții oamenii alături în momentele dificile e problema managerului general are șapte ani de experiență în România și nu a învățat nimic Mai ales în ultimii doi ani e depășit complet de situație și de standardele Pro TV peste tot au fost ajustate salariile în media Nu vă gândiți că la prima se vor plăti salarii de 2004 sau cum se plăteau în 2000. mari diferențe între ceva oferit prima și ce oferă Pro TV și Antena nu vor fi pur și simplu este chestie de oportunitate și de evoluție profesională în momentul ăsta și mici plusuri financiare dar nu sunt mari
  • RzV RzV
    Pentru un reporter ce ani de zile a lucrat numai pe teren e o avansare mare in cariera sa prezinti din fata pupitrului cel mai important jurnal de stiri al televiziunii care chiar si la momentul actual are audiente destul de bune si cu siguranta vor fi in crestere daca lucrurile merg spre imbunatarire.
  • Miu Miu Miu Miu
    @Adi
    Poate ca odata cu venirea patronilor noi de la look se vor schimba niste lucruri
    Poate e mai de mult,dar aseara am observat ca prima a trecut la 16:9
  • ddd ddd
    Deci Orlando Nicoară și doamna Anca budinschi reușesc ceea ce Adrian Sârbu a încercat de un an de zile prin catalizatorii și vedetele principale Mocanu și Drăghici mai ales Mocanu nu are doar poziția de vedetă acolo ce nu a reușit Sârbu reușește Orlando un om pe care astăzi Sir îl Sârbu îl consideră trădătorul Dar uite că știe să își facă treaba felicitări sincer

    Sunt convins că la Pro TV nu sunt mari diferențe între ceea ce oferă prima ca salariu în plus dar este o oportunitate profesională pe care sincer e greu să o refuzi să promovezi de la reporter la prezentator și câțiva bănuți în plus e un câștig pentru toată lumea din toate punctele de vedere sunt ferm convins că dacă primeam propunerea pentru reporter Cu siguranță oferta Prima TV pentru hulpe trebuia să fie mult mai consistentă financiar și un program mai flexibil pentru a pleca de la Pro

Trimite un comentariu

sus