Skip to main content

VIDEO. Prima TV aduce o emisiune despre sănătate, sâmbăta. Cine prezintă?

 
Luciana Indre
Luciana Indre

Prima TV aduce o emisiune sâmbăta dimineaţă, despre sănătate, nutriţie şi lifestyle. Se numeşte „Sănătate cu stil” şi debutează în acest weekend, de la ora 10:00.

Publicitate

Va fi prezentată de Luciana Indre, care a absolvit Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi coordonează mai multe proiecte cu tematică medicală la Look Medica (televiziune din grupul care deţine şi Prima TV).

A intrat în presă la Realitatea TV (unde era corespondent), în urmă cu 12 ani. A fost prezentatoare de ştiri şi a avut o emisiune politică la Look TV. Coordonează ziarul Servus Cluj şi site-ul Look Medica.

Emisiunea de la Prima TV, care va fi difuzată săptămânal, va aduce în prim-plan oameni din diverse domenii: de la medici specialişti în tratarea diferitelor boli şi afecţiuni, la esteticieni, nutriţionişti, precum şi specialişti din industria beauty, traineri sau psihologi.

Luciana Indre, prezentatoarea emisiunii:

„Orice e nou, captivant sau pur şi simplu eficient în adoptarea şi promovarea unui stil de viaţă sănătos merită trecut în agenda zilnică. Fie că este vorba despre un aliment cu proprietăţi excepţionale, despre un tratament inovator pentru o afecţiune gravă sau despre o invenţie de ultimă oră în domeniile vizate de specificul emisiunii, Sănătate cu stil îşi propune să aducă un plus de motivaţie şi inspiraţie celor care ne urmăresc”.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Video în format HD, de obicei cei de la Prima pun pe YouTube materiale video cu format 480p — asta înseamnă că în curând vom vedea Prima TV HD
  • Cristi Cristi
    poate revine și Iubiri Secrete
  • Miu Miu Miu Miu
    Da,iar de ieri la 4 a revenit,in reluare,Mama mea gateste mai bine
  • Andrei Andrei
    Și Epic Show revine la Prima de sâmbătă, tot de la Cluj.

Trimite un comentariu

sus