Skip to main content

Începe un nou serial turcesc la Kanal D. „Nemilosul Istanbul” îşi face debutul astăzi

 
Foto: Kanal D
Foto: Kanal D

Un nou serial turcesc debutează la Kanal D. Postul Dogan va difuza începând din această seară „Nemilosul Istanbul”.

Publicitate

Producţia se vede trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Preţul fericirii va fi difuzat doar lunea şi marţea, după debutul noului serial.

Serialul spune povestea luptei pentru supravieţuire a unei familii care se zbate să îşi construiască o viaţă decentă într-un oraş tentacular, plin de capcane.

Seher Yilmaz (Deniz Ugur) este personajul feminin central al serialului. Ea trăieşte cu cei trei copii ai săi în Antakya, un mic oraş din sud-estul Turciei.

Sărăcia şi lipsa de perspective îi determină să se mute în Istanbul, locul unde cu toţii speră că vor găsi pârghiile necesare pentru a-şi construi un rost, o existenţă demnă.

Denis Ugur, despre personajul pe care îl interpretează:

„Este o drama in care se pot regasi foarte multi dintre cei care vor urmari serialul, e povestea unei mame care lupta pentru copiii ei, pentru ca acestia sa aiba o viata mai buna.

Cand simti ca un loc te constrange, iti blocheaza orice evolutie, incerci sa faci ceva, sa schimbi ceva in bine. Asta face si personajul meu, ia o decizie radicala. Dar greul, cu adevarat, de-abia dupa aceea incepe...”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Pe siteul tv ce difuzeaza seriaul si la inceputul serialukui scrie că acțiunea începe în orașul Antakya. Nu Antalya, cum scrieți voi. Măcar atunci când dați copy-paste să o faceți corect !

Trimite un comentariu

sus