Skip to main content

Silviu Mănăstire, infectat cu Coronavirus: „Am o formă asimptomatică”

 
Captură Youtube / B1
Captură Youtube / B1

UPDATE. Sorin Oancea, patronul B1 TV, a pentru a declarat pentru Libertatea că alţi patru angajaţi ai staţiei sunt în izolare la domiciliu.

Publicitate

De asemenea, tot Libertatea scrie că şi premierul Ludovic Orban a intrat în izolare după ce a fost într-o emisiune moderată de Mănăstire, în urmă cu câteva zile. El a cerut să fie testat în această dimineaţă.

Silviu Mănăstire, moderator la B1 TV, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Informaţia a fost confirmată chiar de el, în cadrul emisiunii moderate de Tudor Muşat.

Mănăstire a intrat în direct în producţia de duminică seara şi a vorbit despre infectare. Conform declaraţiilor sale, are o formă uşoară a bolii şi este asimptomatic.

Silviu Mănăstire va lipsi de pe post în următoarele două săptămâni. El face emisiunea Dosar de politician, la B1 TV.

Silviu Mănăstire, în emisiunea Talk de la B1:

„Deocamdată am o formă asimptomatică, în afara de pierderea mirosului şi gustului nu am şi alte simptome agresive. Am avut invitaţi mulţi la televiziune, a fost campanie electorală şi există forma asta pasivă a virusului, se transmite destul de rapid. Asimptomaticii transmit virusul şi nu poţi să îţi dai seamă când l-ai luat. Recomandarea mea este să vă protejaţi şi să respectaţi la sânge măsurile de protecţie.

Odată cu deschiderea activităţilor, oamenii au venit, au plecat...Repet, poţi să respecţi reguli şi eu l-am respectat, dar dacă e să se întâmplă, se întâmplă. Toate lucrurile trebuie văzute prin respectarea normelor la sânge ca să poţi să ajungi în situaţia să minimizezi infectarea.

Nu am avut niciun simptop. Vineri dimineaţa am pierdut mirosul şi gustul. Dacă vă pierdeţi mirosul sau gustul, 90% aveţi covid. Când se întâmplă acest lucru, acea persoană trebuie să se izoleze, să se testeze şi să aştepte testul. Eu am făcut şi nişte analize a doua zi pentru a vedea care este starea mea. Dacă starea se înrăutăţeşte, atunci vor merge la spital, dar dacă rămâne aşa voi sta în izolare şi voi cere un tratament dacă va fi cazul şi sper să mă însănătoşesc cât mai repede. Repet, indiciul pentru forma uşoară de covid este pierderea mirosului şi gustului.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Covid-19 Covid-19
    Curata nedreptate ...
  • jk jk
    Se aude ca si Orban ar putea avea;ma rog si-a facut testul-vedem daca are;pentru ca a luat contact cu Manastire
  • iana iana
    Sanatate , fara complicatii... A muncit foarte mult si cu folos in campanie. Sa se intoarca sanatos!

Trimite un comentariu

sus