Skip to main content

VIDEO. Ziua premierei. Denise Rifai, în studioul Paginademedia: cum va fi emisiunea de pe Kanal D

 
VIDEO. Ziua premierei. Denise Rifai, în studioul Paginademedia: cum va fi emisiunea de pe Kanal D

VIDEO. Denise Rifai, în studioul Paginademedia.ro. Totul despre emisiunea 40 de întrebări, pe care o începe în această seară la Kanal D.

Publicitate

De ce e Elena Udrea primul invitat? Cum va fi emisiunea, care are startul în această seară?

Denise Rifai debutează diseară la Kanal D, cu noua sa emisiune de interviu, de la ora 23.00.

Ce invitaţi va avea? A dat doar indicii:

„Vom avea invitaţi de la cel mai înalt nivel”, a spus ea.

Preşedintele Klaus Iohannis, doar el e "cel mai înalt nivel"?

"Am spus de la cel mai înalt nivel", a venit răspunsul.

Primul său invitat va fi Elena Udrea. A povestit că interviul cu Udrea va include detalii despre detenţia prin care a trecutul fostul ministru, despre naşterea în Costa Rica sau despre vremea în care era activă pe zona politică.

Denise Rifai revine pe TV după o pauză de câteva luni. În luna martie, pleca de la Realitatea TV, invocând un "nou climat" în post şi o "altă orientare editorială", după cum Paginademedia.ro a scris aici.

VIDEO. Denise Rifai, totul despre emisiunea de la Kanal D

Citeşte şi: Demisie la Realitatea Plus. Denise Rifai părăseşte staţia de ştiri

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    cred ca-i o emisiune de albit pe cei cu bube in cap Madam denis crede ca v-a obtine marturii pe care nici dna nu le-a capatat Nu vad de ce a trebuit dezgropata nuti cind toti stim ce hram poarta Pe cine mai intereseaza parerile ei Si pina la urma ce va asteptati sa zica ? sa recunoasca asa la o sueta tunurile pe care le-a tras si sforariile ei din culise ? ca a dat aproape un milion de E pe frunza aia cind se putea cu un concurs de citeva mii sa puna talentul multor artisti plastici tineri in valoare ( a fost un expl ) Sint curios cine v-a mai urma
  • Dan Dan
    Mult tupeu și mult prea puțină substanță. Contrazice aiurea, nu ascultă întrebările, vorbește ca o vânzătoare în piață. Nu are nimic în comun cu televiziunea.
  • Lucovid Lucovid
    E la concurenta cu Alexandra Pacuraru, de la Realitatea Plus, si cu tristii aia de la Aleph News. Tronsonul de primetime apartine ridicolului absolut!

Trimite un comentariu

sus