Skip to main content

VIDEO. Liga 1, şi în FIFA 21. Florinel Coman, Man sau Ionuţ Radu, în noul joc video lansat azi

 
Foto: Essentially Sports
Foto: Essentially Sports

Electronic Arts (EA Sports) a lansat astăzi noul joc FIFA 21. Printre campionatele prezente se află şi Liga 1, competiţia internă. Este pentru al doilea an la rând când se întâmplă acest lucru, anunţă stiri.tvr.ro.

Publicitate

Important: Jocul video este dezvoltat la studiourile EA din Bucureşti şi Vancouver (Canada). Este disponibil la nivel global pe PlayStation 4, Xbox One şi PC, prin Origin şi Steam. Se va putea face, de asemenea, şi un update gratuit pe Play Station 5 şi Xbox Series X.

Fanii fotbalului se pot juca cu toate cele echipe din Liga 1. Sunt toţi jucătorii, echipamentele oficiale şi mingea oficială. Şi naţionala României se află în joc, după ce Federaţia Română de Fotbal a încheiat un parteneriat cu EA Sports. Totodată, trei jucători români au fost recreaţi autentic: Florinel Coman (FCSB), Dennis Man (FCSB) şi Ionuţ Radu (Inter).

Pe lângă Liga 1, în joc mai sunt licenţiate competiţii premium precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Copa Libertadores şi Copa SudAmericana.

Ionel Stănescu, Line Producer FIFA 21, EA România, via stiri.tvr.ro:

„Dezvoltarea şi lansarea jocului anul acesta a fost un proces mai personal ca niciodată pentru noi, în care ne-am apropiat mai mult ca oricând ca echipă, chiar dacă fizic am lucrat de acasă. Ne-am concentrat foarte mult pe crearea unei experienţe de joc mult mai sociale, atât în VOLTA FOOTBALL, cât şi în FIFA Ultimate Team, pentru a le oferi jucătorilor mai multe moduri de a se conecta online.

În plus, am vrut să le oferim jucătorilor posibilitatea de a controla mult mai bine fiecare moment din modul Carieră astfel încât fiecare să îşi poată atinge visul cu echipa sa. Suntem mândri că vom continua şi anul acesta parteneriatul nostru cu Liga Profesionistă de Fotbal din România şi vom avea din nou Liga I recreată autentic în joc, cât şi parteneriatul cu Federaţia Română de Fotbal pentru a ne bucura din nou de echipa naţională a României în FIFA.”

VIDEO. Noul joc FIFA 21 - Trailer oficial

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus