Skip to main content

Patron de presă în politică. Vlad Pufu, proprietar Medika TV, candidat la parlamentare din partea PNL

 
Vlad Pufu
Vlad Pufu

Un patron de presă intră în politică. Vlad Pufu, proprietar al postului Medika TV şi fost şef B1 TV, deschide lista PNL Buzău pentru Senat la alegerile parlamentare, scrie Adevărul.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Pufu a confirmat informaţia.

Candidatura sa a fost validată de Biroul Permanent Judeţean al PNL şi va merge mai departe pentru validarea în Biroul Politic Naţional, după cum a spus tot el.

Cu privire la afacerile din presă, acesta a menţionat:

„Rămân doar acţionar, iar de restul se vor ocupa managerii. Nu cred că intrarea în politică va afecta politica editorială. Medika TV este un post cu tematică medicală”, a punctat el.

Pufu deţine postul Medika TV şi este fondatorul Şansa Buzoiană, Focus FM şi Focus TV. A lucrat la Evenimentul zilei, ca şef al departamentului anchete economice, în perioada 1992-1994, este membru fondator la cotidianul Ziua şi a condus departamentul economic al Tele 7 abc. Pufu a absolvit ASE-ul, în 1997 şi Facultatea de Relaţii Internaţionale a SNSPA, în 2004.


Citeşte şi: O televiziune cu profil medical se va lansa în România. Un fost şef B1 TV, acţionar


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Duca Ion Duca Ion
    Bună seara!Nu funcționează sunetul la 15 minute după ce a început emisiunea de la ora 21.00 cu Dr Mihaela Bilic.Păcat că nu e nimeni care să monitorizeze emisia.La telefoane nu râspunde nimeni.
  • snpps pa snpps pa
    E cadru de nadejde. A facut snspa, deci vrednic este.
  • Jim Jim
    Ce fata de tractorist are !

Trimite un comentariu

sus