Skip to main content

EXCLUSIV. Andreea Berecleanu a bătut palma cu Prima TV. După 17 ani la „Observator”, va prezenta „Focus”

 
EXCLUSIV. Andreea Berecleanu a bătut palma cu Prima TV. După 17 ani la „Observator”, va prezenta „Focus”

EXCLUSIV Paginademedia. Andreea Berecleanu se întoarce la pupitrul ştirilor. Se alătură postului Prima TV, unde va prezenta Focus, principalul jurnal al zilei.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Berecleanu a bătut palma cu postul de televiziune.

Conforma aceloraşi surse, Berecleanu va prezenta Focus 18 în timpul săptămânii. În weekend, gazda Focus va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Până la ora publicării ştirii, Andreea Berecleanu nu a putut fi contactată. Reprezentanţii Prima TV nu au comentat informaţiile Paginademedia.ro.

Mutarea Andreei Berecleanu se întâmplă la aproximativ nouă luni de la despărţirea ştiristei de Antena 1. A părăsit postul Intact după 17 ani de colaborare, timp în care a prezentat de la Observatorul nopţii, la cel din prime-time, de la ora 19.00 (în ultimii 10 ani). . Ea a fost înlocuită de Sandra Stoicescu.

La vremea respectivă, Berecleanu nu dezvăluit motivele despărţirii de Antena 1, însă a precizat în mesajul său postat pe Facebook la vremea respectivă că nu va accepta „situaţii impuse”.

Trecerea Andreei Berecleanu la Prima TV vine în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. Staţia a trecut, recent, la Clever Media, companie deţinută de Adrian Tomşa.

Tot pe zona de ştiri a fost adusă şi Roxana Hulpe, de la Pro TV. Va fi prezentator al jurnalelor de weekend, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

De asemenea, postul se pregăteşte de trecerea la emisia HD.


Ce face Andreea Berecleanu după plecarea de la Antena 1? "Dorm liniştită!". "Mi-am propus să dedic şi mai mult timp zonei de de comunicare"


Citeşte şi: Sandra Stoicescu, în locul Andreei Berecleanu la Observatorul Antenei 1


Citeşte şi: Andreea Berecleanu, despre plecarea de la Antena 1: „Nu voi accepta situaţii impuse”


Citeşte şi: DIN ARHIVĂ. Andreea Berecleanu, la începuturile sale de prezentatoare a ştirilor de la Pro TV: „aici există, de la redactor şi până la director, mentalitatea de învingător”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Iuli, din informatiile mele Roxana Hulpe ramane la Pro Tv!
  •  Andrei Andrei
    Cum să decazi așa?Cuum? :)))
  • Dacris Dacris
    N-ar fi rau ca in weekend, la Focus sa revina Melania Medeleanu sau Dana Razboiu. Ar fi nume grele, cu o istorie in spate. Mult mai ok decat sa promovezi la jurnalul principal
    Al Prima un reporter.
  • Iuli Iuli
    Jurnalul Prima TV ar trebui mutat la ora 19:00, dacă o să rămână la aceeași oră nu o să se uite nimeni, atât la jurnal cât și la producția din intervalul 19.00-20.00.

    @Allex, se vor muta doar de la jumătatea lunii Noiembrie.
  • Razvan Razvan
    Ce veste buna, Antena 1 a facut cea mai mare greseala ca au înlocuito pe Andreea Berecleanu, pe Stoicescu deja am început sa nu o mai suport
  • Dacris Dacris
    E un super castig pt Prima!!! Bravo! Le mai trebuie reporteri talentati, o grafica si un studio nou la stiri si vor fi numer two! In locul Antenei 1!!!!

    Aha, ideal ar fi sa mute jurnalul principal la 19, daca vor sa se lupte cu marile televiziuni. Ora 18 este dedicata jurnalelor de stiri de la televiziunile de stiri.
  • Allex Allex
    Roxana Hulpe nu cred că va pleca. Pagina de media e posibil să fi comunicat ceva eronat! Cred că au fost doar discuții.
  • Constantin cozma Constantin cozma
    Un mare caștig pentru prima tv.
    Pe Roxana Hulpe am vazut-o ieri pe pro la stirile orei 19 ca reporter, deci incă nu a plecat?

Trimite un comentariu

sus