Skip to main content

O firmă vrea un show de poker la 23:00. CNA trimite scrisoare la Oficiul Jocurilor de Noroc

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

CNA. Jocuri de poker pe TV mai devreme de miezul nopţii. Asta vrea o companie.

Publicitate

Este vorba de Smiling Hippo, din Bucureşti, care îşi doreşte să aibă o emisiune de poker la ora 23:00, nu la 00:40 aşa cum era până acum. S-a discutat în şedinţa Consiliului de astăzi, 24 noiembrie, iar membrii au decis să trimită o scrisoare către Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc.

Ce vor să afle membrii CNA de la ONJN?

Să ştie dacă se pot difuza pe tv emisiuni de tip jocuri de noroc, altele în afară de cele tip bingo. În funcţie de răspunsul dat de ONJN, CNA va aproba sau nu modificarea orei pentru show-ul de poker, care s-a văzut pe B1 şi ar continua pe aceeaşi televiziune.

De asemenea, se va rezolva şi problema vizibilităţii siglei pe tot parcursul emisiunii. Producţia este sponsorizată de un site de poker, iar sigla ar apărea pe parcursul celor patru ore, ceea ce ar depăşi minutele de publicitate din Codul Audiovizualului.

S-a votat în unanimitate propunerea Monicăi Gubernat, şefa CNA.

Despre emisiune, pe scurt:

- Jucătorii nu trebuie să plătească taxă de participare

- Se face reclamă la site-ul 888Poker (logo-ul apare pe masa de joc)

- Emisiunea era difuzată de la 00:40 pe B1

- Show-ul se numea „Road to Vegas” şi consta într-un sistem de calificare la Mondialul din Las Vegas

- Sunt invitate vedete, pe lângă jucătorii obişnuiţi

Sorin Constantinescu, specialist în jocuri de noroc şi unul dintre comentatorii evenimentului, a explicat rolul acestei emisiuni în şedinţă:

„Au fost deja 24 de ediţii, show-ul a început acum un an şi ceva, singura rugăminte a fost să schimbăm ora de difuzare. Nu este joc de noroc, ca să fie joc de noroc trebuie să fie taxă de participare. Jucătorii care participă nu sunt invitaţi, nu au nevoie să ofere taxă.

Au fost la B1 la 00:40, rugămintea a fost să schimbăm ora de difuzare la 23:00. Este un show de televiziune, este invitată o vedetă şi nu se ia niciun fel de taxă. Poker-ul este benefic pentru cei care sunt dependenţi de jocurile de noroc.

La 00:40 e greu cu audienţa, am avut show-ul de anul trecut din decembrie şi l-am amânat pentru că se numea Road to Vegas şi s-a anulat Campionatul Mondial, iar astfel nu mai avea rost să-l facem pentru că nu se mai puteau califica în Vegas pentru concurs.

Este un joc de poker, în care apare 888Poker, asta este reclama care se face. Este un joc în sine de poker în care sunt invitate vedete. Este un show de televiziune în sine.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    “ Poker-ul este benefic pentru cei care sunt dependenți de jocurile de noroc.”

    Hahaha. Este benefic, da , sa piardă și mai mult, lol .

Trimite un comentariu

sus