Skip to main content

COMUNICAT. Black Friday la Telekom: Mobil Nelimitat, 100% gratis, 100% nelimitat şi fără obligaţii. În plus, discounturi de până la 80% la nenumărate modele de telefoane

 
COMUNICAT. Black Friday la Telekom: Mobil Nelimitat, 100% gratis, 100% nelimitat şi fără obligaţii. În plus, discounturi de până la 80% la nenumărate modele de telefoane

COMUNICAT. Telekom Romania anunţă o ediţie imbatabilă a campaniei Black Friday, care se va desfăşura în perioada 5 noiembrie - 29 noiembrie 2020, atât pe site-ul companiei, cât şi în magazinele Telekom.

Publicitate

Produsul telecom revoluţionar Mobil Nelimitat, lansat anul trecut de Telekom pentru a răspunde dorinţelor românilor, va fi primit 100% gratis, fără obligaţii, de către toţi cei care se prezintă într-un magazin Telekom sau îl comandă pe blackfriday.telekom.ro perioada campaniei.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cei care doresc primul produs smart lansat pe piaţă de companie se vor bucura pentru o perioadă de 30 de zile de Internet 4G nelimitat, minute şi SMS-uri naţionale nelimitate. Totodată, aceştia pot decide, printr-o experienţă complet digitală, care durează mai puţin de 5 minute, să facă trecerea de la cartelă la abonament, fără perioadă minimă contractuală.

După cele 30 de zile, în funcţie de alegerea utilizatorului, preţul opţiunii Mobil Nelimitat va fi de 6 euro credit (la care se adaugă TVA) dacă acesta rămâne utilizator de cartelă şi de 6 euro/lună (TVA inclus) dacă alege abonamentul Mobil Nelimitat. Activarea abonamentului Mobil Nelimitat se realizează prin înregistrarea numărului pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgând doar câţiva paşi simpli. Clienţii care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, până la expirarea acesteia.

„Continuăm să îndrăznim şi să fim creativi, chiar şi în aceste vremuri dificile. Am revoluţionat piaţa din România cu produsul Mobil Nelimitat, iar rezultatele bune înregistrate, precum şi feedback-ul primit din partea clienţilor, ne dau încredere să oferim Mobil Nelimitat tuturor românilor care vor să-l testeze, pentru a se bucura pentru o perioadă de 30 de zile de o experienţă complet nelimitată şi digitală, fără obligaţii. Este pentru prima dată când în campania de Black Friday oferim un produs 100% gratuit”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Telekom Romania a pregătit şi o surpriză pentru clienţii care activează cartela Mobil Nelimitat din oferta Black Friday şi care îndrăznesc să viseze la excursia de neuitat pe care o vor face în România când lumea va fi din nou deschisă pentru exploare –Telekălătoria.

Campania se desfăşoară pe website-ul www.telekom.ro/telekalatoria, în perioada 05-22 noiembrie 2020 şi se adresează tuturor celor care activează prin apel la 1234 cartela Mobil Nelimitat şi povestesc despre telekălătoria din România care i-a impresionat, despre locul din ţară în care s-ar reîntoarce cu drag. Premiul este reprezentat de un city break pentru două persoane în cea mai menţionată destinaţie de către participanţi. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi cu ajutorul programului random.org, dintre cei care îndeplinesc condiţiile campaniei.

Tot în oferta Black Friday Telekom se regăsesc nenumărate modele de telefoane cu reduceri de până la 80%. Spre exemplu, printre telefoanele de top cu reduceri semnificative se regăsesc, Samsung Galaxy A51, disponibil la preţul de 999 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 30%, Samsung Galaxy S10 la preţul de 1.999 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 52% sau Huawei P Smart Z la 649 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 22%.

„Oferta de telefoane din campania Black Friday de anul acesta se adresează tuturor clienţilor, indiferent că sunt pasionaţi de fotografie şi caută telefoane de top, bunici şi copii care se descurcă mai bine cu dispozitivele cu taste sau persoane care au alocat un buget redus pentru astfel de dispozitive accesibile”, a adăugat Andreas Elsner.

Mai multe informaţii despre oferta de Black Friday sunt disponibile pe blackfriday.telekom.ro.

De asemenea, clienţii business beneficiază şi ei de oferte speciale de Black Friday, iar detalii pot regăsi pe www.telekom.ro/business.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienţi.

Soluţiile noastre deschid o lume infinită de oportunităţi de a împărtăşi cele mai frumoase şi emoţionante experienţe cu familia, prietenii, colegii şi cu cei din jurul nostru.

Misiunea noastră este să îmbogăţim vieţile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe şi mobile, tehnologii de ultimă generaţie 4G, fibră optică, precum şi Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experienţă de divertisment, cu acces la conţinut exclusiv şi de calitate, pe toate ecranele, şi funcţionalităţi interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluţii complete de comunicaţii şi IT&C. Reţeaua noastră conectează oameni, maşini şi conţinut, pentru un viitor mai bun, mai sigur şi mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi COSMOTE România. Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicaţii integrate.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Hocus Hocus
    @Daniel În România, niciodată. Apropo de articol, așa mai sunt reducerile, că și-a permis și Orange să le cumpere divizia de servicii fixe. Adică tot ce ține de televiziune, internet și telefonie fixă, cu tot cu abonați.
  • Daniel Daniel
    Telekom cand o sa lanseze reteaua 5G?

Trimite un comentariu

sus