Skip to main content

COMUNICAT. Transforma-ti locuinta intr-o casa inteligenta cu ajutorul intrerupatoarelor cu telecomanda

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

COMUNICAT. Magazinul online intrerupatoare-tactile.ro vine acum in intampinarea celor interesati de solutii inteligente pentru casa cu o oferta speciala pentru intrerupatoare cu telecomanda (RF). Mai mult, pentru orice comanda de minim 999 ron vei primi 5% discount.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Intrerupatoare cu telecomanda (RF) - avantaje si beneficii

Daca esti in cautarea unor solutii care sa contribuie la eficientizarea energetica a casei tale, merita sa iei in considerare solutia oferita de intreruparoarele cu telecomanda (RF). Le gasesti la preturi atractive pe magazinul online intrerupatoare-tactile.ro, iar acum poti beneficia de o oferta speciala si discounturi atractive pentru orice comanda.

Iata o parte din beneficiile si avantajele intrerupatoarelor cu telecomanda (RF):

  • Sunt fiabile, versatile, usor de instalat si nu necesita modificari ale retelei electrice;
  • Se pot controla si prin telefonul mobil, oferindu-ti posibilitatea de a folosi aplicatiile dedicate care iti ofera functii suplimentare - reducerea intensitatii luminii, stingerea sau aprinderea luminilor la anumite ore, etc;
  • Se pot controla de la distanta, sunt simple, inteligente si au un design atractiv care se armonizeaza perfect chiar si in locatiile foarte elegante
  • Datorita facilitatilor pe care le ofera te vor ajuta sa reduci considerabil facturile de energie electrice;
  • Se pot controla fara probleme pe o raza de 150 de m iar semnalul radio trece si prin pereti;
  • Sunt extrem de utile persoanelor cu mobilitate redusa.

Nu rata oferta de intrerupatoare cu telecomanda (RF) cu care vine magazinul intrerupatoare-tactile.ro. Totodata, profita de serviciile profesionale de asistenta si consultanta gratuite pe care le ofera si de o politica de retur extrem de avantajoasa.

Acum, pentru comenzi mai mari de 250 lei ai transportul gratuit, iar pentru cele de minim 999 lei primesti si un discount de 5%. Profita de oferta!

Despre magazinul online intrerupatoare-tactile.ro

Magazinul online intrerupatoare-tactile.ro este partenerul ideal pentru cei care doresc sa contribuie la reducerea amprentei de carbon si cauta solutii inteligente pentru o casa de vis. Pe site-ul acestui magazin vei gasi o gama diversificata de produse smart, precum, becuri, intrerupatoare, hub-uri, prize, etc.

Toate produsele acestui magazin se remarca prin calitatea superioara si preturile accesibile la care se pot achizitiona. Totodata, sunt produse care vor ajuta la reducerea consumului energetic, versatile, usor de utilizat si de instalat.

Pentru consultanta si consiliere tehnica ii poti suna la telefon 0765 999 915, sau le poti scrie la adresa de email [email protected]

Tine si tu pasul cu solutiile inovatoare care te ajuta sa reduci consumul de energie si alege ce este mai rentabil pentru casa ta!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lidia Dumitru Lidia Dumitru
    Despre case inteligente poti citi mai multe si aici: https://hometalks.ro/5-motive-sa-ti-doresti-o-locuinta-smart-sfaturi-de-la-arhitecti/

Trimite un comentariu

sus