Skip to main content

Membră a echipei „Visuri la cheie”, de pe Pro TV, bătută într-un magazin

 
Membră a echipei „Visuri la cheie”, de pe Pro TV, bătută într-un magazin

Un designer al emisiunii „Visuri la cheie”, de pe Pro TV, a fost bătută într-un magazin din Bucureşti. Este vorba despre Cristina Joia, care a fost lovită în faţă de o femeie, potrivit site-ului ştirileprotv.ro.

Publicitate

Cristina Joia a fost transportată la spital, unde a fost operată, notează sursa citată.

„Am o tăietură, deci de aici aşa, dar este spartă piramida nazală, şi-a trebuit să mă opereze de urgenţă pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat ţesuturile”, a declarat designerul.

Poliţia s-a sesizat din oficiu şi face cercetări în acest caz.

„În cauză poliţiştii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi desfăşoară activităţi pentru depistarea autorului şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei citat de Pro TV.

O maşină parcată pe trecerea de pietoni

Incidentul a pornit după ce Cristina Joia i-a făcut observaţie femeii care îşi parcase limuzina pe o trecere de pietoni, blocând intrarea în parcarea magazin.

„M-am îndreptat către magazin şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă către maşină, şi am întrebat-o dacă e maşină ei şi mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine.

Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele şi când m-am întors m-am trezit cu un pumn în faţă”, povesteşte membra echipei Visuri la cheie.


Vezi mai multe detalii şi video cu declaraţiile Cristinei Joia, pe ŞtirileProTV.ro


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nip/Tuck Nip/Tuck
    Există şi o parte bună în păţania asta. În curând o să debuteze un "spin-off", "Nasuri la cheie".
  • Iuli Iuli
    @Ilon Musca, mai bine îi dai un bilet spre soare, pe Marte ar trebui să fie oameni înțelepți fără gândire de comuniști
  • Dragos Dragos
    Nu-mi vine sa cred ca exista pe lumea asta "intelepti" gen Mos Dan. Daca am fi toti ca "moralista" asta, cei ca tine sau ca cea care a lovit-o pe Cristina Joia n-ar mai avea ce sa caute pe Pamant, ci pe Marte, cum bine zice Ilon Muscă.
  • Mos Dan Mos Dan
    Incercati sa faceti ca Joia daca nu aveti instinct de conservare.
  • Ilon Muscă Ilon Muscă
    Moș Dan, când colonizează ăștia Marte, o sa îți plătesc eu un bilet dus până acolo.
  • S S
    Doamne imi e sila...ne mai miram de ce suntem in situatia actuala
  • zf zf
    @Mos Dan, ai un fel foarte ciudat de-a gandi, recalibreaza-l, ca nu prea e normal. Daca acea tantica era grabita, pai nu cred ca mai avea timp sa se duca dupa Joia in magazin si sa-i dea un pumn. In plus, violenta nu e justificata never ever. Si nu in ultimul rand, vezi ca "moralist" e un cuvant prost folosit, nu inseamna ce crezi tu ca inseamna. Cred ca de aia suntem asa cum suntem ca tara -- pentru ca exista oameni ca tine, care justifica mizeriile astea.
  • Mos Dan Mos Dan
    Violenta este inacceptabila, dar exista multe situatii posibile. Uneori poti avea o urgenta si sa te grabesti, si sa ai nevoie de intelegerea celor din jur, dar sa dai peste o moralista care iti face capul calendar vorbind din carti.
  • Razvan Razvan
    Ce oameni... La PUȘCĂRIRE CU EA.. Parca suntem animale nici animalele nu se comportă așa!

Trimite un comentariu

sus