Skip to main content

Documentar despre Simona Halep. Se vede pe Pro TV de Ziua Națională

 
Documentar despre Simona Halep. Se vede pe Pro TV de Ziua Națională

Pro TV a programat un documentar despre Simona Halep chiar de 1 decembrie, Ziua Națională. Producția este realizată sub de regizorul Radu Munteanu, notează protv.ro.

În cadrul documentarului „3mm” se vor prezenta imagini din viața Simonei Halep, cum se antrenează, dar și care este relația ei cu antrenorul Darren Cahill.

Publicitate

Simona Halep, despre Cahill, via protv.ro:

“Trebuie să mă simt bine cu oamenii cu care lucrez. Pe Darren l-am ales pentru că mi-a plăcut foarte mult pedagogia lui, faptul că m-a înţeles, că mi-a înţeles nervii, personalitatea şi a încercat pe stilul meu să mă schimbe oarecum.

El mă relaxează foarte mult cu glume. Eu nu glumeam înainte să-l întâlnesc pe el. M-a deschis foarte mult. Australienii aşa sunt, foarte pozitivi.”

Daren Cahill, despre Simona Halep, via protv.ro:

„În Australia, avem un personaj de desene animate numit Diavolul Tasmanian. Este incredibil de rapid, se învârte mereu în jurul lui. Aleargă cu 1000 de mile pe oră şi mai mereu este nervos. Mereu caută probleme. Pentru mine cam aşa este şi Simona.”

Regizorul Radu Munteanu s-a mai ocupat de filme precum „Furia”, „Hârtia va fi albastră”, „Boogie” sau „Marți după Crăciun”. 

 

CITEȘTE ȘI: Pro TV, program special la 25 de ani. Las Fierbinți, Vocea României, Ferma și filmul Moromeții 2

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu