Skip to main content

Handbal masculin la TVR. Drumul României la Euro 2022 se vede la televiziunea publică

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Handbalul masculin revine la Televiziunea Publică. Naţionala de handbal masculină a României va continua calificările pentru Euro 2022, iar partidele de pe teren propriu, conform drepturilor TV, vor fi difuzate de TVR 1.

Publicitate

România-Muntenegru este duelul din acest weekend. Se vede duminică, 8 noiembrie, de la 18:25, pe TVR 1. Dragoş Cojocaru şi Dragoş Bocanaciu vor comenta partida de la Baia Mare.

România se află într-o grupă cu Suedia (de 4 ori campioană europeană), Muntenegru (locul 18 la ultimul European) şi Kosovo. Trebuie să termine între primele două pentru a se califica la turneul final de peste doi ani, care va fi organizat de Ungaria şi Slovacia. De asemenea, la Euro 2020 se pot califica şi patru echipe care se clasează pe poziţia a treia cu cel mai bun punctaj.

Tricolorii au pierdut joi seară duelul din deplasare cu Suedia, primul din grupă, scor 33-30.

Dragoş Cojocaru, comentator TVR, despre duelul cu Muntenegru:

„Duelurile cu Muntenegru sunt, cu siguranţă, cheia calificării, mai ales că echipa din spaţiul ex-iugoslav este una valoroasă, cu patru prezenţe consecutive la turneele finale continentale. Muntenegru a câştigat clar primul meci din preliminarii, cel cu Kosovo, scor: 32-25. În lotul adversarilor sunt şi handbalişti care evoluează sau au trecut prin Liga Zimbrilor, ca Nemanja Grbovic, Stevan Vujovic, Nebojsa Simovic sau Marko Lasica.”

CITEŞTE ŞI: Handbal la TVR. Meciuri importante din Liga Florilor Mol. Programul partidelor

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus